Femeile si piesele auto – pare ca ceva nu se leaga, nu?

0
719

In mai toate domeniile de activitate, egalitatea dintre femei si barbati domneste. Iata ca nu si in ceea ce priveste piesele auto, masinile in general. Putine sunt cele pricepute pe domeniul auto, comparativ cu numarul barbatilor, cei ce fac din orice masina o pasiune.

Hai ca nu e asa greu sa fii femeie si sa intretii o masina. Stii de ce? Pentru ca piata iti pune pe tava toate cele necesare. Nu trebuie sa depinzi de un barbat pe care sa il rogi sa faca achizitii de piese auto pentru tine. Eu iti voi da astazi un port – trebuie doar sa accesezi vw-dezmembrari.ro pentru a afla despre ce e vorba.

Wolcar – ajutorul de nadejde al femeilor si nu numai cand vine vorba de piese auto!

Wolcar, firma de dezmembrari Craiova ce se ocupa si de vanzarea pieselor auto oriunde in tara, este ajutorul femeilor. Felul in care lucreaza echipa Wolcar este de admirat. Chiar si cei mai nepriceputi si nepricepute in domeniu pot gasi piesa auto de care au nevoie cu minim de efort. Exista in cadrul site-ului oficial anterior mentionat un filtru de cautare usor de folosit.

Trebuie doar sa accesezi vw-dezmembrari.ro, sa selectezi din cadrul filtrului de cautare marca masinii tale, modelul si anul fabricatiei. Imediat iti va fi afisata lista cu toate piesele auto la mana a doua, obtinute de pe urma dezmembrarilor, ce se afla in stocul celor de la Wolcar.

Daca ai nevoie de ajutor ii pot chiar si contacta pe cei de la Wolcar. Ai toate datele necesare in acest sens pe site.

Revenind la ale noastre, cum te pot ajuta cei de la Wolcar? In primul rand, fie ca esti din Craiova sau nu, piesele lor auto iti sunt accesibile. Acestia iti pot livra piesele auto de care ai nevoie prin curier rapid. Dupa cum ti-am spus, foloseste filtrul de cautare pentru a vedea ce au pe stoc in timp real.

Sa stii ca nu esti conditionat din punct de vedere al marcilor auto. Acestia vand piese auto de la marci auto de renume precum Skoda, Seat, VW, Audi, Mini, Mercedes-Benz, Ford, dar si Porsche.

Chiar daca vorbim de piese auto la mana a doua, obtinute de pe urma dezmembrarilor, trebuie sa stii ca acestea sunt atent testate inainte de a-ti fi trimite prin curier. In plus de asta, primesti si 3 luni garantie pentru fiecare piesa in parte.

Mai multe detalii de acest gen regasesti in cadrul site-ului oficial al celor de la Wolcar – vw-dezmembrari.ro.