Exprima-ti feminitatea

0
2537

Feminitate, toate femeile se bucura de aceasta calitate doar ca unele dintre ele uita sa si-o insuseasca, si nu sunt tratate ca atare, ca fiind femei.Ti se mai intampla sa ai ungele gesturi nepotrivite, care sa dea celor din jur o impesie gresita in ceea ce te priveste, impresia ca te comporti ca un barbat. Pentru a-ti impune respectul, pentru a fi autoritara , nu trebuie sa uiti sa sa fi feminina.

Bineinteles modul in care se comporta femeile , difera de la un caz la altul, dar intotdeauna depinde de educatie si de circumstantele in care esti pus. Unele dintre ele reusesc intotdeauna sa isi impuna punctul de vedere prin feminitatea de o deosebita eleganta. Insa exista si cazuri , in care femeile , uita de aceasta calitate , care probabil este una dintre cele mai importante, pentru sexul feminin, si ajung in cele mai multe situatii, sa decada in fata societatii, fiind tratate cu dispret.

Majoritatea persoanelor de gen masculin , considera o femeie sexy , dupa modul in care se imbraca. O tinuta adecvata, un make-up potrivit ocaziei, si mai ales tocurile, iti acorda un aer de feminitate, care nu poate trece neobservat. Insa poti considera sexy si o femeie imbracata sport. De ce nu? Oricum in principiu , modul in care te comporti iti evidentiaza cel mai mult trasaturile feminine. Doamnelor, domnisoarelor, fiti feminine de cate ori aveti ocazia!