Exista solutii pentru caderea parului? Vezi aici mai multe despre implantul de par

0
44

Caderea parului nu trebuie sa fie un capat de lume – este o problema comuna cu care multi se confrunta chiar si de la varste fragede. A devenit un tabu social despre care nu se vorbeste destul, fapt ce ar putea duce la izolarea sociala celor ce sufera de astfel de probleme. O cauza  comuna a caderii parului este conditia numita alopecia; ea este o boala autoimuna ce cauzeaza celulele sa atace foliculele de par, cauzand caderea acestora.

Alopecia nu este singura cauza, insa, iar pentru toate exista posibilitatea implantului de par drept solutie. Daca te confrunti si tu cu aceasta problema, vezi aici mai multe despre implantul de par pentru a te lamuri!

Fie ca iti cade parul din motive genetice sau din cauza problemelor precum stresul, poti sa iti redobandesti parul pierdut prin procedura ce a devenit din ce in ce mai populara. Nu trebuie sa-ti fie frica, implantul de par este un proces fara durere, mai ales daca va fi realizat cu tehnica Q-FUE.

Clinica potrivita pentru rezultate ca la carte

Fiecare scalp este diferit, fiecare fir de par este unic. Tocmai de aceea este important sa apelam la specialistii de top pentru a putea avea din nou un par minunat. Cei de la Dr. Felix Har Implant considera implantul de par o arta, iar acest lucru nu poate fi mai adevarat. Este importanta delimitarea liniei parului, de exemplu, pentru a pune fata intr-o lumina cat mai avantajoasa pentru proportii, iara asa orice scalp isi va reveni in forta, sarind de la un aspect stanjenitor la unul cat se poate de estetic.

Rezultate incredibile cu Q-FUE

Totusi, cu siguranta te intrebi ce este Q-FUE? Este o tehnica inovativa cu un nume interesant, cu rezultate pe masura. Fiecare pacient supus acestui tratament, va vedea rezultate rapide, cu recuperare instanta si fara dureri sau sangerari. Asadar, nici un minus si doar avantaje! Q-FUE garanteaza un aspect natural al parului nu doar prin teorie, ci si practica.

Medicii ultraspecializati Dr. Felix Hair Implant se ocupa minutios de fiecare fir in parte, pentru a putea ajunge la rezultate spectaculoase. Diferenta o fac acesti medici – in alte locuri, un tehnician s-ar fi ocupat de procedura. Uneltele folosite de acestia sunt instrumente originale si patentate, dar si tehnici si protocoale complexe pentru a obtine un rezultat cu o densitate maxima. Iata ca sunt posibile si miracole tehnologice!

Daca ai dori sa treci prin acest proces, afla ca procedura Q-FUE consta in mai multi pasi pe care orice pacient are nevoie sa ii urmareasca inca de la programare, interventie si pana la implantare. Totul este eficientizat pentru a oferi viitorilor clienti un proces cat mai simplu, astfel incat tu sa te bucuri cat mai devreme de un par revigorat si des!

Poti sa-ti satisfaci curiozitatea si sa stii tot ce este nevoie atunci cand vezi cu ochii tai rezultatele. Clinica Dr. Felix Hair Implant ofera poze dinainte si dupa procedura. Ce zici, programezi prima ta vizita?

Contact:

client@drfelix.ro

0720254368