Eu cand vreau sa fluier , fluier

0
2303

Filmul “Eu cand vreau sa fluier, fluier” este imaginea unui detinut intr-o puscarie romaneasca de pe malul Dunarii.  Silviu, George Piştereanu, afla cu doua saptamani inainte de liberare ca are o vizita, una neasteptata. Aici se intalneste cu fratele sau mai mic de la care afla ca mama lor, plecata in Italia cu mult timp in urma a revenit si vrea sa il ia in Italia pe cel mic.

Silviu are 5 zile pentru a gasi o rezolvare, acesta nedorind ca fratele sau mai mic sa fie instrainat. Aceste 5 zile trec extrem de greu, devenind chiar o eternitate, acesta fiind supus multor greutati printre care si faptul ca se indragosteste de Ada Condeescu, o studenta la sociologie care a fost trimisa in practica la penitenciar.

Eu unul admir acest film mai ales pentru faptul ca este unul romanesc, imi place subiectul, iar personajele mi-au facut o impresie buna.

Nu e genul de film cu explozii , impuscaturi, etc, asa ca e posibil ca unora dintre voi sa nu va placa. Este un film in care se vede mai mult imaginea puscariilor din romania si viata unui detinut de aici.