Drujbe de la Vexio

0
1418

Drujbele sunt utilaje necesare intr-o gospodarie, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea care sunt detaliile de care trebuie sa tina cont toti cei care intentioneaza sa aleaga un asemenea utilaj pentru acasa, de la Vexio.

In primul rand, conteaza foarte mult tipul drujbei, pentru ca exista de exemplu drujbe care functioneaza pe combustibil, dar exista deasemenea si drujbe electrice.

Drujbele pe combustibil sunt mai utile, pentru ca pot fi puratate si folosite chiar si intr-o padure sau intr-o livada, pe cand cele electrice nu pot fi folosite daca nu au energie electrica.

Alegerea unei drujbe trebuie facuta si in functie de cat de mult va fi aceasta utilizata. Pentru acasa, atunci cand se doreste taierea lemnelor pentru foc, poate fi utilizata si o drujba electrica, desi mai indicata ar fi o drujba pe combustibil.

Conteaza apoi si numele brandului. Exista de exemplu drujbe romanesti fabricate de catre Ruris, dar exista si drujbe scoase pe piata de catre nume importante din industrie precum Bosch, Makita, Husqvarna sau de catre alti producatori cunoscuti.

Ei bine, acum ca am vazut cateva detalii care conteaza atunci cand vine vorba despre alegerea unei drujbe, vom vedea in continuare si cateva dintre drujbele care vin cu cel mai bun raport calitate – pret, si care se gasesc la Vexio.

Motoferastraul Dac 506, 3 CP, 450 mm, 6.5 kg fabricat de catre brandul romanesc Ruris, cu siguranta le va fi util tuturor gospodăriilor, acolo unde lemnul trebuie debitat şi pregătit pentru iarnă.

Utilajul dispune de un motor puternic de 3.0 CP, care poate debita o masă lemnoasă de 2.5 mc, iar timpul necesar pentru aceasta lucrare poate fi mai mic de o ora.

Lungimea şinei cu care este echipata drujba permite debitarea unui diametru de 800 mm. In plus, greutatea redusă a acesteia permite utilizarea pe întreaga perioadă a zilei.

Drujba Stihl MS 170 11302000304, 40 cm, 1,1mm, 3/8“ cu siguranta reprezinta o alegere inspirata pentru cei care au nevoie acasa in gospodarie de un asemenea utilaj. Aceasta drujba este perfecta pentru taierea lemnelor care au diametrul maxim de 20 de centimetri.

Aceasta minunata drujba este alimentata cu benzina. Capacitatea rezervorului este de 0.4 litri, in timp ce rezervorul pentru ulei are o capacitate de 0.3l.

Utilajul are o lama de 40 de centimetri lungime si putere de 1200W. Faptul ca are o greutate de doar 4.2 kilograme este ideal pentru c astfel drujba poate sa fie utilizata ore intregi.

Ei bine, acestea sunt doar doua exemple, pentru ca am ales sa prezentam o drujba de la un producator romanesc, si o drijba de la un producator strain.

De precizat este faptul ca la Vexio se gasesc drujbe de la cei mai importanti producatori de pe piata, si au diferite preturi, astfel incat fiecare sa poata gasi ceva pe placul sau.

Mai mult decat atat, in momentul alegerii drujbei, se poate opta pentru achizitionarea unor consumabile necesare, cum ar fi uleiurile minerale pentru lubrifierea motoarelor, sau diferite alte consumabile necesare drujbelor.