Despre portile batante?

0
1814

In momentul in care locuiesti la casa, mai mult ca sigur iti doresti sa ai o curte de vis, asa ca poti sa o amenajezi dupa bunul plac, si in functie de gusturile pe care le ai.

Ei bine, indiferent de modul in care iti amenajezi curtea, este foarte indicat ca pentru garaj sa optezi pentru o usa automata, pentru ca iti va fi mult mai simplu si mai usor sa iti deschzi sis a iti inchizi garajul printr-o simpla apasare pe butonul telecomenzii, decat sa tot deschizi si sa inchizi manual usa.

In ceea ce priveste poarta sau portile de intrare in curte, vei putea sa optezi pentru o poarta sau pentru porti actionate manual, care insa vor fi deschise si inchise manual, ceea ce cu siguranta nu este atat de confortabil, sau vei putea avea o alta solutie.

Vei putea sa optezi pentru automatizarea portilor, iar in acest fel vei putea sa deschizi poarta direct de la telecomanda, iar pe cand ajungi cu masiana la poarta, aceasta va fi deschisa, asa ca nu vei mai sta in frig, in ploaie, in soare sau in ninsoare pentru a deschide poarta.

Ei bine, in momentul in care ai de gand sa optezi pentru automatizarea portilor, poti opta direct pentru automatizari porti batante, iar in continuare vei putea descoperi motivele pentru care o poarta batanta este ideala pentru tine.

Deci, daca este sa incepem cu inceputul, o poarta batanta este acea poarta automata care este pusa in miscare de catre un sistem electric de deschidere.

Acest sistem electric de deschidere al unei porti batante este unul cat se poate de simplu, si este alcatuit in mod normal din doua brate metalice, din doua fotocelule, din doua sau mai multe telecomenzi, o unitate de comanda si nu in ultimul rand, o lampa de semnalizare.

Ei bine, toate aceste piese pot sa fie montate foarte usor, insa recomandarea ar fi aceea de a fi montate de catre specialisti, pentru ca anumite porti patante pot sa fie grele, iar astfel exista riscurile de ranire, mai ales daca persoana care monteaza poarta nu are experienta.

Principalul avantaj al portilor batante, fara doar si poate este confortul, asa ca in conditiile in care ajungi acasa in cele mai nefavorabile conditii meteo, tot ce trebuie sa faci pentru a intra cu masina in curte, este sa iti deschizi poarta direct de la telecomanda.

Pe langa acest avantaj, portile batante sunt mai sigure decat portile simple, asa ca putem spune ca ele pot sa asigure si un grad ridicat de securitae al casei tale. In momentul in care un individ incearca sa deschida fortat o astfel de poarta, se va declansa automat alarma, daca poarta este legata de un sistem de alarma.

Ei bine, dupa cum se poate observa, cea mai buna solutie pentru tine, in momentul in care locuiesti la casa, ar fi aceea de opta pentru automatizarea portilor, iar o poarta batanta poate sa fie ideala pentru accesul in curte, pentru ca vei deschide poarta direct de la telecomanda.