De unde poti sa mananci cea mai buna Pizza in Iasi

0
2984

Daca esti din Iasi si vrei sa mananci ceva rapid dar si gustos poate ca ar fi cazul sa comanzi o pizza. Indiferent daca esti acasa singur sau cu ai tai, sau undeva la o petrecere si aveti nevoie de ceva sa va potoleasca foamea poti sa intri instant pe un site al unei pizzerii si sa comanzi o pizza. In acest caz, iti oferim aici o scurta lista de cateva pizzeri din Iasi de unde poti sa dai comanda pe internet sau sa mergi la fata locului pentru a savura o pizza, sau poate mai multe, in functie de alegerea personala.

Poate cea mai cunoscuta pizzerie din Iasi cu restaurantul  localizat intr-o zona bine ingrijita si populara, pizzeria Rita ofera un meniul compus dintr-o gama variata de preparate, dar noi vom vorbi strict despre oferta lor in materie de pizza. Spre deosebire de alte pizzerii, Rita are un aspect elegant si profesionalist, atat in ceea ce priveste aspectul interior al restaurantelor sale, cat si al aspectului exterior, dar si in ceea ce priveste site-ul acestei pizzerii. Avand un meniu de pizza organizat pe categorii, de exemplu pentru copii, pizza de post sau pizza vegetariana, Rita te scuteste de efortul de a cauta pizza favorita si are un plus in materie de accesibilitate. In plus, spre deosebire de alte pizzerii din Iasi, pizzeria Rita are un program non-stop, ceea ce inseamna ca poti sa dai comanda la orice ora de orice produs si nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la program.

Pizzeria Rita ofera si servicii de livrare, si sustin ei, pot efectua pe zi pana la aproape 800 de comenzi cu o durata medie de livrare de pana intr-o ora. Daca esti iesean si ai fost vreodata flamand dar ai vrut sa mananci o pizza, cu siguranta ca cel putin o data ai trecut pe la aceasta pizzerie si ai vazut cu ochii tai conditiile oferite de ei. Ca orice pizzerie care se respecta, si pizzeria Rita din Iasi ofera posibilitatea de a-ti crea o pizza proprie, avand la dispozitie de ales dintr-o larga varietate de ingrediente cum ar fi ciuperci, mascarpone sau creveti pentru cei mai extravaganti.

Pizzeria Rita din Iasi ofera o posibilitate interesanta de a acumula niste asa-zise puncte, fiecare leu cheltuit valorand un punct, ceea ce iti da sansa sa poti sa iti platesti viitoarea masa acolo, singur sau cu prietenii chiar, fara bani ci doar din punctele acumulate. Astfel, daca iti realizezi un card de fidelitate la pizzeria Rita din Iasi si acumulezi un anumit numar de puncte, sa luam drept exemplu 20, data viitoare cand vrei sa mananci poti sa comanzi ceva in valoarea de 20 de lei dar fara sa platesti. Consider ca acest lucru este deosebit si ofera sansa si celor cu un buget mai restrans de a se bucura de o pizza savuroasa in Iasi.