De ce sa iti cumperi un trening original?

0
1778

Indiferent ca vrei sa iti cumperi treninguri Adidas originale pentru barbati sau treninguri Adidas de firma pentru femei este foarte important sa poti determina inca de la bun inceput de ce vrei produse originale.

Nu este greu sa faci asta si argumente sunt destule insa noi ti le prezentam pe cele mai importante obtinute in sondajele de opinie efectuate pe strazi de persoanele avizate.

Contrar tuturor asteptarilor rezultatele sunt mult diferite de ceea ce ne asteptam sa obtinem ca si raspuns la intrebarea de ce iti cumperi un trening de brand? Iata si cele mai comune raspunsuri tinand cont de preferintele clientilor si consumatorilor si explicatiile oferite de specialisti pentru ele.

Primul si cel mai important raspuns este pentru ca sunt de brand. Da, stim, este foarte superficial si iti dam dreptat. Insa poti tine cont de mai multe aspecte pentru a intelege o astfel de atitudine.

In primul rand este important sa tii cont de faptul ca hainele de brand sunt vazute foarte bine iar in societatea din prezent pare ca totul se bazeaza pe aspect si nu pe continut. Tocmai de aceea am inceput sa vedem la tot pasul persoane care poarta haine care imita brandurile importante, ceea ce este si foarte gresit de altfel.

Astfel, vom discuta in primul rand despre ceea ce inseamna brand. Brand nu inseamna doar sigla imprimata sau cusuta pe haine. Este evident ca fiecare firma isi va pune amprenta pe produsele sale si este foarte clar de ce dar asta nu inseamna ca doar pentru sigla trebuie cumparate hainele.

Pana la urma daca mergi la o croitorie vei putea sa cosi singur sigla pe tricou. Este vorba despre calitate si despre modul in care hainele sunt produse. Materialele conteaza de asemenea foarte mult.

Nu sigla face un tricou sa fie mai bun sau mai putin bun ci toate detaliile care il fac sa fie perfect. Avand in vedere aceste aspecte este evident ca poti gasi si treninguri noname care sa fie foarte bune dar asta ne trimite cu un paragraf mai sus si anume perceptia celor din jur.

Se pare ca oamenii te vad mai bine in momentul in care porti cu mandrie un trening Adidas decat in momentul in care porti unul care nu are nicio denumire recunoscuta motiv pentru care cei care tin la acest aspect si le cumpara pe cele de firma.

In ultimul timp sunt tot mai multe persoane care au inteles de ce nu e bine sa porti produse contrafacute. Pentru ca se vede si esti foarte penibil atunci cand evident nu iti poti permite branduri dar insisti sa porti fake-uri doar pentru a face impresie.

Un alt raspuns care ne-a multumit pe deplin de data aceasta este ca oamenii aleg branduri pentru calitate. Este vorba de materialele foarte rezistente si vei fi tentat sa spui va bumbac de exemplu gasesti si la firmele necunoscute. Este foarte adevarat numai ca bumbacul este alb. Ce faci atunci cand vopseaua de pe bumbacul tau iese la prima spalare si distruge si jumatate din rufele din masina?