De ce este avantajos sa discuti video

0
1085

Deci, de ce este chatul video pentru afacerea dvs.? Hai sa aruncam o privire:

  1. Chat-ul video fata in fata imbunatateste dramatic serviciile pentru clienti

Dupa cum subliniaza fraza de mai sus, chat-ul video joaca un rol important in serviciul pentru clienti.

Desi multi oameni si-au facut mari griji din optiunile de sustinere de sine statatoare si exista un adevar in faptul ca clientii ar face mai degraba propriile intrebari de sprijin daca pot, Gartner estimeaza ca o treime din interactiunile cu clientii vor necesita in continuare agent de sprijin in 2017.

Video chatul functioneaza bine pentru aceasta interactiune, deoarece va ajuta sa identificati problemele mai rapid prin metode de prezentare si difuzare in timp ce construiti raporturi cu agentii.

Agentii pot orienta clientii prin instructiuni complexe sau confuze si pot crea sentimentul prezentei care a fost pierdut atunci cand personalul din magazin a inceput sa inlocuiasca mersul la magazin cu cumparaturi online.

De asemenea, consumatorii doresc acest lucru: aproximativ 36% dintre consumatori au spus ca ar dori sa utilizeze chat-ul video cu asistenta pentru clienti, potrivit Talkdesk, furnizor de solutii de call center.

  1. Videocomunicarea va creste vanzarile

Consumatorii nu doresc ca reprezentantii de vanzari sa se plimbe peste ei deoarece considera ca au o achizitie, dar doresc ajutor atunci cand este necesar.

Videoconferinta va poate ajuta sa gasiti echilibrul corect intre cumparatori care rasfoiesc produsele dvs. si sa raspundeti la intrebarile lor inainte de a cumpara ceva.

Valoarea chat-ului este dovedita, aproximativ 90% dintre clienti spun ca chat-ul live este util, conform unui studiu ATG Global Consumer Trends.

Mai mult, un sondaj emarketer.com a constatat ca 63% dintre consumatori aveau mai multe sanse sa se intoarca la un site care ofera chat live. Asa se intampla lucrurile si la studioul de videochat Money Studio.

Video este urmatoarea evolutie a live chat-ului. Aceasta accelereaza interactiunea cu compania dvs. si aduce o fata procesului de vanzari si permite agentilor sa evalueze interesul si sa retina reperele de vanzari subtile prin limbajul corpului si prin influenta vocii.

Cu partajarea de ecran, agentii pot, de asemenea, sa vada exact ceea ce navigheaza consumatorii dvs. in timpul interactiunii.

  1. Video chat-ul poate reduce foarte mult cheltuielile

Exista doua parti ale economiilor de cost pe care le puteti exploata prin  utilizarea chat-ului video: reducerea costurilor cu care se confrunta clientii si reducerea costurilor interne prin reducerea cheltuielilor de calatorie.

In centrul de contact exista o mare atentie acordata rezolutiei primului apel. Oportunitatile de servicii pentru clienti costa, de asemenea, se reflecta in vanzari si pierd clientii, ceea ce este dramatic pentru un business.

Videoclipul creste sansa ca un client sa lase o interactiune reusita datorita, in parte, informatiilor vizuale si comunicarii de la agentii care raspund la intrebarile lor. Aceasta inseamna ca veti avea costuri mai mici pentru centrul de contact.

In acelasi timp, reducerile de chat video se vad intern prin reducerea cheltuielilor de calatorie.

Programele de vanzari costisitoare pot fi reduse prin inlocuirea unor astfel de intalniri cu apelurile video, iar intalnirile interne efectuate prin chat-ul de grup pot reduce considerabil necesitatea reunirii echipelor la distanta.