Daca esti un adevarat gamer, ai nevoie de mobilierul potrivit!

0
714

Cei pasionati de jocuri, gamerii in general, stiu ca un mobilier potrivit face intotdeauna diferenta atunci cand vine vorba de orele petrecute in fata calculatorului. Pentru ca atunci cand esti un adevarat gamer obisnuiesti sa petreci destul de mult timp, jucand jocurile preferate.

Desi multi dintre noi suntem atrasi de jocurile pe calculator, laptop, tableta sau smartphone, pentru gameri jocul nu reprezinta pur si simplu o modalitate de a petrece timpul liber.

Acestia duc experienta jocului la un alt nivel. Jocul in sine nu este singurul punct de interes. Ceea ce conteaza mai mult sunt strategiile pe care le descopera pentru a trece la alte nivele, dar si felul in care este conceput jocul.

Acestia obisnuiesc sa analizeze in detaliu fiecare aspect ce tine de joc, observand cu usurinta punctele tari si cele slabe ale acestuia. Asadar, mai mult conteaza structura in sine a jocului decat interesul de a depasi anumite nivele.

Cum sa iti alegi biroul pentru gaming?

Dupa cum am spus anterior, un gamer petrece ore intregi in fata calculatorului. Din aceasta cauza, trebuie sa aiba parte de comoditate. Iata ce aspecte trebuie sa ai in vedere daca si tu esti un adevarat gamer!

  • Scaunul pentru gaming – este probabil cea mai importanta piesa din acest puzzle. Este obiectul care iti confera comoditatea pe care o doresti. In primul rand, trebuie sa aiba un sezut confortabil, spatar si cotiere ce se pot regla, trebuie sa poata fi ajustat pe inaltime astfel incat sa para ca se pliaza perfect pe forma corpului tau si in pozitia in care te simti mai confortabil. Iti poti achizitiona scaune pentru gaming de la Unic Spot. Vei regasi o gama variata de modele si culori, la preturi pentru toate buzunarele.
  • Biroul pentru gaming – acesta poate fi chiar si un birou clasic, insa fii foarte atent la inaltimea aleasa. Tine cont ca atunci cand stai pe scaun, genunchii ar trebui sa formeze un unghi de 90 de grade si nu trebuie sa atinga masa de birou. Regasesti mese de birou diverse tot in cadrul magazinului online UNIC SPOT.

Indiferent ce piese de mobilier alegi, important este sa nu resimti dureri in momentul in care te ridici de pe scaun. Fa in asa fel incat sa descoperi care este pozitia in care te simti mai bine. Adapteaza mereu scaunul pentru gaming la forma corpului tau si alege inclinatia ce ti se potriveste.

Acceseaza site-ul oficial al magazinului Unic Spot si vezi ce scaun pentru gaming si ce birou se potriveste mai bine preferintelor si necesitatilor tale.