Daca dragostea dispare…..MORI!

0
3326

“Daca dragostea dispare,
Viata mea n-are culoare,
Si doare tot mai tare,
Ploua incet…”

Asa incepea o melodie cantata de Alex. Eu sunt de parerea ca “Daca dragostea dispare….MORI”. Cel putin eu asta simt acum ca am ramas singur, ca am pierdut tot ce aveam mai bun si tot ce imi doream, eu asta vreau acum…
Vad ca orice as face nu e deloc bine pentru ea, nu e deloc ok. Nu am inselat-o deloc, nicodata, nu am batut-o, nu am injurat-o,nu am facut nimic de genu asta, dar vad ca nu e de ajuns pentru anumite persoane. Tot ce am facut a fost logic pentru mine, pentru ea si pentru familia mea. Nu pot sa inteleg de ce nu intelege si ea asta, de ce nu vede. Multi mi-au zis ca probabil s-a saturat, ca probabil si-a gasit pe altul, ca e prea mica sa inteleaga unele lucruri. Poate ca sunt si unele din motivele astea desi nu cred asta. Din moment ce iubesti cred ca stii asta cel mai bine, indiferent ca e zi sau noapte.
Iubesc totul la ea, chiar daca cum zice si ea am incercat sa o schimb in unele privinte. Intradevar am schimbat-o in unele privinte, dar nu cred ca asta e un motiv asa de intemeiat sa zici pa unei relatii de 3 ani…poate ca sunt eu prost si batut in cap, dar sunt de parere ca daca intradevar iubesti persoana aia te schimbi si pentru el, cum si el poate ca se schimba pentru tine…. Iubesc totul la ea, de la maine, fata la o anumita alunita, la un semn de nastere pe care il are…dar degeaba.
Multi mai imi zic ca ei nu inteleg din moment ce ea a gresit prima data, cum de tot ea vrea asta… Oricum ar fi eu zic ca nu ea a gresit prima ci amandoi…eu pentru ca nu stiu..probabil ma schimbasem foarte tare si ea pentru ca a facut ce a facut….
Oricum pentru mine nu stiu..simt ca traiesc degeaba acum…si poate ca sunt si poate ca am fost prea prost sa pun atat suflet si sa imi doresc ca ea sa fie “aleasa” ..poate ca trebuia sa imi bag ceva si sa ma comport ca un jeg de om….nu stiu…poate ca era mai bine…. Sau poate ca asa a fost sa fie….
Indiferent de cum a fost eu numai rezist, numai pot….
Daca citesti asta iubit-o, pentru ca asta o sa fii mereu pentru mine…”iubitha mea” sa stii ca nu mi-am dorit decat sa fim fericiti amandoi, sa ne iubim si sa fim sinceri unul cu celalat….Te iubesc mai mult decat orice ,dar cred ca nu te intereseaza asta…. poate iti aduci si u aminte cum eram cand faceai poze dastea….