Cumperi un laptop second hand din ofertele de la Goldnet Service si ai avantaje multiple

0
944

Laptopurile second hand pot fi o alternativa avantajoasa pentru bugetul tau. Din pacate multi merg pe ideea gresita conform careia second hand este egal cu o calitate precara.

In situatia in care un laptop second hand este achizitionat din sursa sigura, pentru ca sunt firme ce s-au specializat pe aceasta nisa de produse, ai toate motivele sa fii interesat de subiect.

Pentru necunoscatori este vorba de ofertele de Goldnet Service, unde se regasesc laptopuri second hand, dar si modele refurbished. Poti gasi preturi chiar si la jumatate fata de varianta noua, din magazine. Asadar din start ai avantajul financiar de partea ta.

Functional? Orice tip de laptop ai alege de aici sau chiar monitoare refurbished trebuie sa stii ca sunt functionale 100%. Mai mult decat atat, toate acestea sunt testate inainte de a fi date spre vanzare si le sunt fie imbunatatite anumite aspecte, fie le este evaluata starea incat cumparatorul sa stie care este capacitatea si starea.

Estetic? Laptopurile refurbished spre exemplu sunt cele care au fost achizitionate de mari firme, in stare perfecta, noi, prin sistem leasing. Au capacitati mai mari, sunt echipamente IT performante care ajung ulterior inapoi la vanzare.

Sunt doar folosite, insa arata si functioneaza impecabil. Diferenta la capitolul aspect se vede mai mult la cele second hand care ar putea avea semne de uzura. Daca acest lucru nu este un inconvenient pentru tine, esti unde trebuie.

La Goldnet Service vei gasi oferte de laptop second hand cu tot pachetul de avantaje – surprize la comanda, posibilitate de a cumpara si licenta pentru windows, garantie inclusa.

Fiecare comanda vine si cu un produs cadou – in functie de valoarea acesteia poti primi un cablu USB, mouse wireless sau mouse si geanta pentru laptop. Sunt lucruri utile.

Licenta de windows – iti va da batai de cap acest aspect. Laptopurile vin de obicei fara sistem de operare, acest lucru fiind valabil si in cazul celor noi din magazine. Ai maximum optiunea de Linux sau Ubuntu.

Poti cere si tu unul din acestea, gratuit. Pentru produsele din gama Apple unde ai IOS si tabletele care au Android, produsele refurbished au deja windows instalat. In rest, poti cere licenta pentru windows pentru o suma modica.

Garantia laptopurilor – daca in cazul celor noi ai garantie, ceea ce te face sa te simti bine stiind ca ceva ani esti asigurat de functionalitatea produsului, sa stii ca si cele second hand se bucura de acest tip de privilegiu.

Cei de la Goldnet Service ofera garantie de minimum un an la produse, astfel ca ai mai multa incredere in faptul ca sunt functionale si vor fi si pe termen lung.

In functie de peferinte, buget, tipuri de laptopuri pe care le-a mai avut sau pur si simplu in functie de cum si unde il vei folosi, poti alege un laptop second hand de la Acer, Dell, Lenovo, printre altele. Descopera in cadrul paginii laptopsecond-hand.ro toata gama second hand.