Cumpăr container – cum îmi aleg furnizorul

0
779

Achiziția unui container nu este o misiune ușoară. Deși cumpărătorul știe ce tip de container își dorește și a stabilit care este și scopul, piața îl întâmpină cu oferte diverse. Unii revând containere uzate, alții asigură doar transport. Pentru că din rațiuni practice cumpărătorul are nevoie de calitate, Euroluc este o recomandare.

Proiectul începe cu alegerea containerului

Ca soluție pentru transport, depozitare de ce nu, containerele au devenit utile în diverse domenii. Scopul lor este clar cel de eficientizare a modului în care este transportat un bun sau o alternativă mai avantajoasă financiar vorbind, pentru depozitare sau chiar locuit – casele modulare sunt și ele o idee ingenioasă ce au la bază utilizarea containerelor.

În funcție de nevoie, vine și alegerea. Euroluc dispune de stoc de containere, dar la cerere poate onora și comenzi speciale. Pot fi alese containere de 20, 30 și 40 HC,ft – un feet = 0.3048 m.

Aşadar, cele de 20 ft corespund cu 6 metri, 30 ft cu 9 metri, iar cele de 40 ft sunt de 12 metri. O categorie aparte este despre containerele de 45 ft HC (High Cube – similare structural cu modelele standard, totuşi mai înalte). Acestea au deci 13,7m, cu dimensiuni:

În interior 13.55 m lungime, 2,45 m lățime și 2,45m înălțime;

La exterior 2,50m lățime și 2,89m înălțime. Greutatea sa (fără încărcare) este de 4280 kg.

Euroluc este importator unic de astfel de containere, de dimensiuni mai mari, deci cu opțiuni mai multe privind întrebuințarea lor.

Euroluc, furnizorul de containere

Atunci când este ales furnizorul sunt multe semne de întrebare, multe griji cumulate ce îl pun pe cumpărător pe gânduri. Din necesitatea de a avea parte de o experiență bună, recomandarea este de a alege Euroluc.

Reputația și integritatea sunt două aspecte importante în ceea ce privește Euroluc. Cu experiență în domeniu, echipa Euroluc lucrează asumat și responsabil. Sunt oameni tineri care pun pe tavă soluții adaptate pentru orice client.

Ceea ce contează destul de mult, ținând cont că dispun și de stoc de containere așadar ar putea oricând să recomande un container din cele deținute ce se pot achiziționa pe loc.

Mai mult decât vânzarea în sine de containere, aceeași echipă poate asigura și transportul până la destinație, la prețuri avantajoase. Așadar cu Euroluc cumpărătorul poate stabili colaborarea, având siguranța că acel container dorit îi este livrat în condiţii optime, în timp util şi în siguranţă.

Euroluc are ca domeniu principal de activitate transportul de orice fel ar fi acesta, fiind specialișt în containere și camioane. A intrat în atenția publicului prin serviciile profesionale oferite, cu soluții variate.

Vânzarea de containere este o nișă în plină dezvoltare, așa cum și întrebuințarea acestora este încă la început. Au un potențial uriaș, sunt o soluție ingenioasă, sigură și trainică, indiferent de cum va fi folosit containerul.

Pentru a înțelege pe deplin activitatea acestei firme cumpărătorii interesați ar fi bine să cerceteze în amănunt și istoricul Euroluc. Pagina lor oficială, euroluc.com, precum și conturile sociale sunt relevante în ceea ce privește modul în care își fac treaba.