Cum sa efectuati curatenia generala a locuintei dumneavoastra?

0
1297

Curatenia generala a casei necesita timp si produse de calitate superioara, astfel ca, foarte multe persoane aleg sa o amane cat mai mult.

Desi nu este chiar un obicei sanatos, un mediu murdar fiind purtator de microbi si bacterii, din cauza oboselii si a numeroaselor lucruri de pus la punct, alegem sa amanam curatenia casei mai mult decat ar trebui.

Cu toate acestea, daca stiti concret ceea ce aveti de facut, curatenia generala poate fi facuta mult mai rapid si mai eficient, astfel incat sa economisiti cat mai mult timp. Astfel, in cadrul articolului de astazi  va vom prezenta cateva sfaturi pentru ca locuinta dumneavoastra sa arate impecabil!

Livingul

Pentru living, este important sa acordati ceva mai multa atentie, acesta fiind locul in care ne petrecem cel mai mult timp. Astfel, pentru ca sufrageria sa arate impecabil, spalati cu mare grija covoarele si perdelele, folosind produse specifice.

De asemenea, nu uitati nici de ferestre, pentru ca si acestea sunt foarte importante pentru o locuinta impecabila. Mai mult decat atat, curatarea tuturor obiectelor din camera utilizand produse de calitate superioara este un alt pas foarte important, pe care nu ar trebui sa il lasati la o parte, daca va doriti un living fara cusur!

Dormitorul

Pentru dormitor, ca si in cazul livingului, nu trebuie sa lasati la o parte perdelele si covorul, deoarece acestea aduna foarte mult praf si reziduuri. In plus, nu uitati nici de pat, curatand cu atentie salteaua si aerisind pernele. Veti obtine un dormitor impecabil! De asemenea, nu uitati nici de calorifer, pentru ca si acesta se murdareste o data cu trecerea timpului.

Bucataria

In ceea ce priveste bucataria, curatarea mobilierului de bucatarie cu produse specifice reprezinta un pas ce nu trebuie ratat. Mai mult decat atat, nici gresia si faianta nu ar trebui lasate la o parte, acestea murdarindu-se frecvent in bucatarie.

Perdelele sunt si ele o parte importanta a bucatariei ce ar trebui curatate cu mare atentie ori de cate ori efectuati curatenia generala o locuintei, pentru a mentine un aer proaspat si curat al bucatariei.

Baia

Pentru baie, cel mai important pas este cel al dezinfectarii tuturor produselor din cadrul acesteia, precum cada, cabina de dus sau chiuveta, utilizand produse specifice. De asemenea, nici gresia si faianta nu ar trebui lasate la o parte, acestea avand si ele cantitati insemnate de microbi si bacterii, ce trebuie indepartati cu solutii de curatare potrivite.

In final, daca sunteti de parere ca timpul nu este de partea dumneavoastra pentru a va curata impecabil locuinta, atunci puteti apela cu incredere la o echipa de specialisti, care sa se ocupe de acest pas.

Astfel, compania Edbrit Clean este o firma de curatenie din Iasi, ce pune la dispozitia tuturor clientilor servicii de inalta calitate de curatenia a caselor in Iasi. Suntem intotdeauna dornici de a va bucura de o casa impecabila, asadar, angajatii Edbrit Clean folosesc produse de calitate superioara, care sa va transforme radical locuinta!