Cum sa alegeti lichidul pentru tigarile electronice

0
120

Fumatul reprezinta pentru multe persoane nu doar un viciu, ci o metoda de relaxare si o modalitate de a face fata provocarilor zilnice. Fiind una dintre cele mai populare si nocive vicii la nivel global, acesta determina foarte multe persoane sa renunte la tigarile clasice, o incercare destul de dificila si greu de abandonat.

Desi poate fi o activitate placuta, fumatul nu este sanatos atat pentru dumneavoastra, cat si pentru cei din jur. Prin urmare este esential sa luati decizia corecta si sa abandonati tigarile clasice in favoarea celor electronice, fiind mult mai benefice pentru sanatatea si economiile personale.

Una dintre cele mai mari intrebari pe care cei la inceput de drum si le pun este cum sa aleaga lichidul potrivit. Pe piata exista o varietate foarte mare din care puteti selecta, insa nu toate au fost create in mod egal. Prin urmare, trebuie sa aveti grija la cateva aspecte, cele mai importante fiind urmatoarele:

1.     Concentratia de nicotina

Aceasta este probabil una dintre cele mai complicate si importante lucruri pe care trebuie sa le aveti in vedere. De cele mai multe ori, fumatorii care incearca sa faca schimbarea catre tigari electronice aleg o concentratie prea mare sau prea mica, impiedicand in acest fel tranzitia.

Concentratia de nicotina este aleasa in functie de puterea tigarilor pe care le fumati in mod obisnuit.  Puteti incepe cu un continut de 6 mg/ml, fiind o valoare medie si foarte populara printre consumatori. In functie de preferinte, puteti sa micsorati sau sa mariti nivelul de nicotina, putand gasi in acest fel gradul perfect.

2.     Raportul intre PG si VG

“Throat hit”-ul este senzatia pe care multe persoane o simt in gat atunci cand fumeaza. Pentru a putea reproduce aceasta senzatie este important sa aveti in vedere raportul dintre PG si VG si sa alegeti un lichid cu un nivel mai ridicat de PG. Pentru un “throat hit” mai slab, puteti alege un lichid cu mai mult VG sau sa aiba in componenta Nicotine Salt, o inovatie ce permite o senzatie mai neteda si mai placuta.

3.     Aroma

Aroma poate fi aleasa in functie de preferintele persoanale, pe piata existand nenumarate variante fructate, mentolate, cu deserturi si multe altele. In cazul in care sunteti la inceput de drum si nu doriti sa va complicati cu tigari electronice sau moduri, puteti selecta un disposable, fiind o alegere foarte populara intre utilizatori, putand alege o aroma pentru tigara electronica de unica folosinta dintr-o gama foarte variata.

Popularitatea tigarilor electronice creste considerabil de la an la an. Alegeti un mod mai sanatos de a va bucura de fumat, iar cu ajutorul nenumaratelor lichide va veti putea delecta cu arome noi in fiecare zi.