Cum sa actualizezi soft-ul unui ceas Apple

0
2944

La fel cum iPhone-ul ruleaza cu un software numit iOS, Apple Watch ruleaza propriul soft numit Watch OS. Software-ul este responsabil pentru modul in care ceasul functioneaza si controleaza cea mai mare parte a functionalitatii lui si chiar securitatea produsului. Similar cu iOS, Apple va oferi in mod obisnuit informatii despre sistemul de operare care ofera imbunatatiri sunb forma unor bug-uri fixe. Este important sa actualizati permanent software-ul Apple al ceasului si sa va asigurati ca primiti toate informatiile necesare dar, de asemenea, ca nu aveti probleme cu bug-urile sau probleme de securitate pe care Apple le-a descoperit deja si corectat.

Spre deosebire de iPhone, care va permite sa descarcati si sa instalati actualizari de software chiar pe dispozitiv, Apple watch are nevoie de un pic de ajutor pentru a obtine actualizarile dorite. Actualizarile de software pentru Apple Watch sunt initiate prin aplicatia de pe iPhone. Cu toate acestea, procesul este extrem de usor si nu ar trebui sa va ia foarte mult timp.

In general, este intotdeauna bine sa incepi orice actualizare de software, fie pentru Apple Watch fie pentru iPhone, atunci cand ai un pic de timp pentru a nu te folosi de dispozitiv pentru o ora. Actualizarea software-ului nu ar trebui sa ia atat de mult, dar ocazional actualizarile pot lua un pic de timp sau puteti rula un inconvenient care va solicita sa efectuati actualizarea din nou. Este intotdeauna cel mai bine sa incepi procesul atunci cand nu esti grabit si poti astepta actualizarea dispozitivului. Deci, chiar inainte de a pleca la munca este, probabil, o idee rea, dar dupa cina, in timp ce te relaxezi urmarind un film cu copiii este o idee grozava.

Iata o trecere in revista despre cum sa actualizati Apple Watch atunci cand sunteti gata:
1. Incarcati Apple Watch. Nu doriti sa incepeti o actualizare cu o baterie goala. Conectati ceasul si asigurati-va ca este cel putin pe jumatate incarcat inainte de a incepe. Lasa-l conectat la incarcator pe tot parcursul procesului.
2. Deschideti aplicatia Apple Watch de pe iPhone
3. Selectati fisierul “My Watch” din partea de jos a paginii, apoi selectati “General”
4. In meniul General veti vedea o eticheta pentru “Software Update”. Daca exista o actualizare disponibila pentru Apple Watch va exista un numar langa aceasta. Cand apasati in meniu Actualizare software si nu este o actualizare disponibila, aplicatia va va spune ca software-ul este pana la o data anume ca sa stii ce versiune a sistemului de operare Watch se executa in prezent.
5. Apasati pe “Software Update” si apoi descarca si instaleza
6. Cand vi se solicita, introduceti codul de trecere iPhone si bifati ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile.
7. Apasati butonul Install fie pe iPhone fie pe ceas.
8. Asteptati pana cand se descarca si se instaleaza actualizarea pe Apple Watch si reporniti-l odata ce software-ul a fost incarcat cu succes.