Cum poți obține o acreditare de business analyst?

0
3070

Unul dintre domeniile care înregistrează o creștere semnificativă în mediul de afaceri este Business Analysis. De aceea, organizațiile conștientizează cât de important este rolul pe care îl joacă un specialist de acest fel, atât din punct de vedere strategic, cât și tactic.

Dacă îți dorești să evoluezi în această direcție, indiferent de poziția pe care o ocupi în organigrama companiei (analist de business, analist de sistem, product owner, manager de proiect, manager de proces etc.), poți opta pentru cursul de Business Analysis Fundamentals pe care Edu.Eupc îl oferă tuturor celor care se află într-un proces continuu de dezvoltare personală.

5 Motive pentru care să alegi acest curs

  • dacă îți lipsește pregătirea formală în ceea ce privește analiza de business, dar ai o experiență minimă în cadrul unor proiecte, îndeplinind diverse roluri (BA, QA, PM, Sponsors etc);
  • dacă te ocupi cu extragerea, analiza, documentarea sau validarea cerințelor din cadrul anumitor proiecte și ai nevoie de aceste cunoștințe pentru a obține rezultate eficiente pe termen lung;
  • dacă te afli de puțin timp într-o organizație, pe oricare dintre pozițiile: analist de business, analist de sistem sau product owner etc ;
  • dacă îți dorești o pregătire temeinică în domeniul complex al analizei de business;
  • dacă te gândești să susții un examen de certificare internațională în viitor, precum CCBA/ CBAP, PMI-PBA sau CPRE, atunci acest curs îți va fi extrem de util.

Care sunt avantajele participării la curs?

În primul rând, acesta este singurul curs de BA Foundations acreditat de către Institute of Leadership și Management UK.

În al doilea rând, beneficiezi de o pregătire excepțională, situată la cele mai înalte standarde internaționale având în vedere că Edu.Eupc este singura companie din România care este acreditată de către Institute of Leadership and Management (ILM).

De altfel, cursul Business Analysis Fundamentals este unicul din România care are o structură construită cu ajutorul noțiunilor fundamentate de Barbara Carkenord, una dintre persoanele care au pus bazele acestei discipline la nivel internațional.

În plus, datorită experienței trainerului Victoria Cupeț, vei putea aprofunda cunoștințele din domeniu, iar în felul acesta, procesul de învățare și de asimilare va fi unul eficient.

De asemenea, metodele utilizate vor fi bazate pe abordarea practică care include o serie de exerciții, analize, studii de caz.

Comparativ cu alte cursuri de business analysis, acesta îți oferă șansa de a purta diferite discuții pe baza unor situații pe care le-ai întâlnit în realitate, deoarece accentul cade pe înțelegerea logică și încadrarea acestora în context.

Pe lângă asimilarea informațiilor fundamentale ale acestei disciplinei, vei putea înțelege diferențele dintre anumite concepte precum managementul de proiect, managementul schimbărilor și managementul de proces ș.a.m.d.

Vei putea afla care este rolul esențial pe care un analist de business îl îndeplinește, atât la nivelul proiectului, cât și la nivel organizațional.

Vei beneficia de sesiuni Q&A privind încadrarea aspectelor teoretice ale cursului în abordarea empirică a situațiilor. Așadar, dacă vei frecventa acest curs, vei avea ocazia să aplici cunoștințele pe care le-ai învățat prin intermediul studiilor de caz.

Pentru a afla mai multe informații referitoare la cursul de Business Analysis Fundamentals, accesează site-ul Edu.Eupc.ro.