Cum pot obtine soferii locuri de munca in strainatate?

0
1683

Foarte multi romani care lucreaza ca soferi viseaza la un loc de munca mult mai bine platit in strainatate. Un sofer care lucreaza in Romania poate castiga un salariu decent, dar care bineinteles nu se poate compara cu unul obtinut in tari dezvoltate ale Europei.

Romanii care vor sa lucreze ca soferi in Europa au la dispozitie datorita vijobs.ro, numeroase oferte de locuri de munca in tari dezvoltate, precum Marea Britanie, Germania, Italia, Danemarca sau Olanda.

Salariile pot sa ajunga de cateva ori mai mari decat in cazul unui job de asemenea gen in Romania, iar unii angajatori ofera cazare gratuita, telefon de firma sau alte numeroase avantaje fiscale pentru persoanele casatorite. De asemenea, se cauta si incepatori, iar limba straina nu este obligatorie pentru absolut toate joburile.

Dintre cele mai interesante locuri de munca soferi sunt cele din Olanda. Aici se angajeaza soferi pentru trafic international, cu experienta sau chiar fara. Angajatii vor lucra patru saptamani in tari ale Uniunii Europene, iar apoi vor avea o saptamana libera.

Se ofera un contract de munca, un training profesional in Olanda, transportul este asigurat cu avionul si bineinteles un salariu extrem de atractiv, acesta din urma in functie de experienta. O alta oferta interesanta pentru soferi este cea din Marea Britanie.

Aici se ofera numeroase locuri de munca pentru soferi profesionisti care vor livra mobila si electronice in partea de sud-est a Angliei. Oferta este deosebit de avantajoasa, avand in vedere salariul si conditiile de munca. Una dintre cele mai interesante oferte de munca pentru soferi este cea din Germania. Aici transportul de marfuri este efectuat doar pe teritoriul Germaniei.

Sistemul de lucru implica disponibilitatea la un program de trei luni consecutive de lucru si bineinteles o luna acasa. Oferta include un contract de munca nedeterminat, un salariu extrem de atractiv, cazare platita de angajator, masina de transport autobaza-cazare. Vijobs.ro ofera aceste joburi care sunt foarte atractive pentru foarte multi soferi profesionisti din Romania.

In Danemarca exista de asemenea oferte pentru soferi profesionisti care sa efectueze curse pe ruta Danemarca – Norvegia – Suedia – Finlanda. Un avantaj in obtinerea acestui job il constituie limba engleza si experienta in peninsula Scandinavia, dar acestea nu sunt obligatorii.

Salariul este extrem de atractiv, oferindu-se numeroase bonusuri, iar angajatorul ofera echipament de lucru. Se lucreaza conform regulilor si normelor stabilite. Importanta este si cazarea angajatilor acestia avand dus, masina de spalat si aragaz, nelipsindu-le confortul necesar.

O alta oferta extrem de avantajoasa este cea pentru soferi de tir care sa lucreze in Italia. Cursele pot fi atat in Italia, cat si in alte tari din U.E. Beneficiile sunt, salariul atractiv plus diurna, la angajare nu se percepe comision, se poate dormi in TIR. O alta companie care transporta marfa in U.E. cauta soferi profesionisti.

Acestia vor petrece in trafic pe comunitate minim opt saptamani, avand posibilitatea de prelungire, daca se doreste acest lucru. Salariul este extrem de atractiv, telefonul este platit de firma si se asigura transportul la angajare. Vijobs.ro pune la dispozitia soferilor profesionisti doritori numeroase oferte de munca in diverse tari ale U.E.