Cum intretii parchetul laminat ce are o culoare deschisa sau este chiar alb?

0
744

Cand vine vorba de pardoseala, grija pe care trebuie sa i-o oferi este imensa. Poate nu iti dai seama de acest lucru la inceput, insa daca incepe sa se uzeze, iti va parea rau ca nu ai luat masuri mai rapid. Mai ales daca vorbim de parchetul laminat, pardoseala in voga in ultimii ani, vorbim de o serie de reguli pe care trebuie sa le respecti daca vrei ca acesta sa reziste.

Inainte de toate, pana a-ti vorbi de intretinerea acesui tip de parchet, vreau sa iti spun ca daca iti doresti sa faci o schimbare in locuinta ta, poti achizitiona parchet laminat de la Special Doors. Este un magazin online in cadrul caruia gasesti usi de diferite tipuri, dar si accesorii pentru acestea si bineinteles parchet laminat. Ai toate informatiile de interes pentru tine in cadrul site-ului oficial specialdoors.ro.

Reguli de intretinere saptamanala a parchetului laminat alb

Parchetul laminat, cel de culoare deschisa sau chiar alb, este o alegere inspirata din mai multe puncte de vedere. In primul rand, iti permite o amenajare a spatiului interior mult mai diversificata. Albul sau oricare alta culoare deschisa nu te limiteaza la capitolul design interior.

Revenind la intretinere, saptamanal iti recomand sa il aspiri sau sa il stergi cu o carpa uscata. Scopul acestei operatiuni este de a elimina murdaria sau elementele abrazive. Poti face asta chiar zilnic, dupa cum crezi tu ca e cazul.

Pentru a-l face sa straluceasca, sterge-l cu un mop sau o carpa umeda, insa extrem de bine stoarsa inainte. Nu aplica niciodata produse de curatare direct pe suprafata sa, caci risti sa grabesti aparitia semnelor de uzura in timp.

Pentru a nu-i diminua din aspect, incearca de fiecare data sa stergi murdaria cu carpe moi, nu cu carpe abrazive. In cazul in care versi lichide pe parchetul laminat, sterge-le rapid.

O alta recomandare din partea mea, pentru a preveni aparitia zgarieturilor si a anumitor stricaciuni, incearca sa acoperi picioarele meselor si a tuturor obiectelor de mobilier. In cazul in care pe parchetul tau laminat apar urme de plastic, cauciuc sau tocuri, ai putea sa incerci sa le elimini cu o carpa umeda sau acetona.

Acceseaza specialdoors.ro pentru a intra in contact cu toate modelele de parchet laminat alb sau in culori deschise. Fiecare produs disponibil este insotit de informatii ce iti vor face alegerea mult mai usoara.

Iti las datele de contact ale personalului Special Doors aici:

Soseaua Mihai Bravu, Nr. 540-562, Complex Impact Center, Sector 3, Bucuresti

comenzi@specialdoors.ro

0728 476 634