Cum influențează horoscopul săptămânal mersul lucrurilor în viața noastră?

0
1862

Horoscopul săptămânal reprezintă acea parte a astrologiei care este cunoscută de toată lumea și către care utilizatorii internetului din ziua de azi se duc cu ușurință. În ce condiții? Atunci când își doresc să obțină anumite informații, răspunsuri sau pur și simplu o motivație, un îndemn de a acționa într-un anumit mod sau în altul.

Cum se realizează horoscopul săptămânal?

Horoscopul săptămânal se realizează în funcție de evenimentele astrale care au loc pe un parcurs de 7 zile și se ține cont de aspectele pe care planetele le formează între ele în fiecare zi.

Un astfel de horoscop se regăsește în site-ul Zenivers.ro.

Din punct de vedere tehnic, conform metodelor folosite de astrologul site-ului, se ține cont de în principal de aspectele pe care Luna le formează cu restul planetelor în hartă. Astrologii spun că acesta este astrul care are cea mai mare viteză de rotație și prin urmare și cea mai mare influență asupra  deciziilor noastre.

Cu toții cunoaștem deja acele mituri conform cărora atunci când este Luna plină nu putem dormi, sau suntem mai nervoși sau devenim agitați fără motiv. Ei bine, în acest mod se pare că ne influențează mersul planetelor în fiecare zi, respectiv în fiecare săptămână.

De ce este bine să citim horoscopul săptămânal?

Cu toții avem nevoie de o motivație sau de un mesaj exterior, poate chiar un sfat pe care nu îndrăznim să-l cerem prietenilor. Așadar, dincolo de argumentele și explicațiile tehnice horoscopul săptămânii reprezintă un mesaj inspiraţional al zilei după care ne putem ghida la un anumit punct.

Partea frumoasă a astrologiei este că de foarte multe ori ceea ce citim se și potrivește sau se întâmplă și atunci suntem motivați să citim în continuare. Astrologii susțin că exact acesta este modul în care ar trebui citit horoscopul – ca o prognoză, de care putem să ținem cont într-o anumită măsură și care merită să acordăm atenția necesară pentru a urmări dacă acele evenimente au loc cu adevărat sau nu.

Așadar, ce tip de horoscop săptămânal ar trebui să citești?

Există mai multe tipuri de horoscop săptămânal,  iar pentru a obține informațiile pe care ți le dorești e necesar să cunoști următoarele structuri:

  • Horoscop segmentat pe categoriile și interesele principale de viață: – bani, carieră, sănătate, dragoste. Acesta este unul dintre cele mai obiective tipuri de horoscop, cu informații oferite la obiect și cât se poate de clare și precise
  • Horoscop care prezintă climatul astral în general – acest tip de horoscop nu se concentrează pe categoriile de interes, ci mai degrabă pe prezentarea evenimentelor dintr-un punct de vedere spiritual și inspiraţional. Pentru a descifra un astfel de text e nevoie să cunoști anumite informații și elemente de astrologie care să te ajute să-ți extragi răspunsurile necesare. Este un tip de horoscop de specialitate și care oferă informații mai degrabă generaliste despre modul în care ne influențează planetele în fiecare săptămână

Așadar, este necesar să îți alegi cu atenție sursa din care citești horoscopul și mai ales trebuie să rezonezi cu informațiile oferite de astrolog și modul în care acesta interpretează mersul planetelor pe cer.

Prin citirea horoscopului săptămânal pe Zenivers.ro, acolo vei găsi întotdeauna informații scrise pe înțelesul tău, acompaniate de profesionalismul și cunoștințele pe care astrologul profesionist le aduce în crearea acestui horoscop!