Cum arata cel mai cool hoverboard

0
2598

Hoverboard-ul este unul dintre cele mai de succes mijloace de locomotie ale ultimilor ani. Mic si compact, acesta iti ofera libertate de miscare prin parc sau chiar spre scoala, fara a avea nevoie de loc de depozitare special sau de parcare. Prin urmare, nu esti nevoit sa mai cari dupa dine in rucsac sisteme antifurt, asa cum faci cu bicicleta, spre exemplu.

De asemenea, nici loc de rezemat pentru trotineta nu ai nevoie, intrucat, cu putin efort, un hoverboard poate fi introdus intr-un rucsac sau o geanta sport. Dar nu acestea sunt aspectele pe care trebuie sa le luam neaparat in calcul.

Cel putin pentru tinerii din ziua de azi, detinerea unui hoverboard reprezinta modul lor de a se diferentia, de a iesi din anonimat si, de ce nu, de a se simti tineri si liberi in acelasi timp. Prin urmare, vom vedea in randurile de mai jos cum arata cel mai cool hoverboard si de unde il putem achizitiona.

Viteza mare de deplasare

Ca orice mijloc de deplasare, unul dintre primele aspecte pe care ar trebui sa le iei in calcul este viteza. Astfel un hoverboard de 6.5 inch poate atinge intre 15 si 18 km pe ora, daca vorbim de cele din gama mica, destinata copiilor cu varste intre 6 si zece ani. Acestea au o dimensiune a rotilor de 6 pana la 8 inch si o greutate totala de pana in 10 kg.

Nu sunt chiar atat de usoare, insa nici nu necesita un efort deosebit pentru a fi transportate acasa, dupa o plimbare prin parc. Daca ne referim insa la hoverboard-uri de dimensiuni mai mari, cu roti de 8-10 inch, acestea pot fi folosite cu lejeritate si de catre adulti, avand in vedere ca suporta o greutate maxima de pana la 120 de kilograme. Cat priveste viteza de deplasare aceasta poate atinge si 25 de km pe ora, insa aceasta este variabila, data fiind greutatea utilizatorului si terenul pe care ruleaza.

Prin urmare, cu cat terenul este mai plan si mai lipsit de rugozitati, cu atat si viteza de deplasare va fi mai mare. Chiar si asa, pentru teren cu denivelari, hoverboard-urile de dimensiuni mai mari sunt prevazute cu roti gonflabile. Acestea sunt concepute pentru a prelua in mod eficient socurile, fara a le mai simti atat de pregnant la nivelul placii.

Culori variate

Dar, poate ca aspectul cel mai important pe care trebuie sa-l urmarim la cel mai cool hoverboard este culoarea. Din acest punct de vedere, adeptii stilului mai clasic vor putea opta in culori inchise, precum negrul, dar si pentru rosu sau gri antracit. In schimb, persoanele mai deschise la nou si amatorii de muzica rap, spre exemplu, vor avea la dispozitie hoverboard-uri in combinatiile cele mai variate de culori, amintindu-ne cu gandul de caldura și muzica jamaicanilor.

Muzica la purtator

Si, fiindca am amintit de muzic, trebuie precizat ca dispozitivul poate stoca si reda propriul playlist, dar poate comunica la fel de eficient si cu alte dispozitive smart compatibile, prin bluetooth.