Cum alegi sistemul de monitorizare pentru bebelusul tau?

0
2083

Cu siguranta inca din momentul in care primesti vestea ca familia ta se va mari, si ca un bebelus este pe drum, te vei bucura foarte mult, si parca nu vei mai avea rabdare pana in momentul in care timpul va trece, iar tu vei putea sa iti tii in brate bebele.

Ei bine, odata ce micutul a ajuns pe lume, cu siguranta trebuie sa te gandesti la toate masurile de siguranta ideale pentru acesta, astfel ca si in momentul in care nu te afli langa el, sau chiar si cand acesta doarme, va trebui sa il supraveghezi.

Daca acum mai multi ani de zile, pentru a putea sa iti supraveghezi bebelusul, trebuia sa stai tot timpul cu ochii pe el, se pare ca odata cu trecerea timpului, dar si datorita evolutiei incredibile pe care a avut-o in ultimul timp tehnologia, vei putea sa iti cumperi un baby monitor, care iti va putea fi de mare ajutor.

Un baby monitor este un sistem de monitorizare, care iti permite sa supraveghezi activitatea bebelusului tau, indiferent de faptul ca te afli la o distanta mai mica sau la o distanta mai mare de acesta.

Avand un sistem de monitorizare pentru bebelusi, vei putea sa iti vezi de treburile casei fara nici un fel de problema in momentul in care micutul va dormi, iar in momentul in care acesta se va trezi, vei putea sa te ocupi indata de el.

Ei bine, inainte insa sa iti cumperi un astfel de echipament care cu siguranta iti va fi extrem de util, va trebui sa stii de ce criterii trebuie sa tii cont, pentru ca nu este chiar atat de simplu precum pare, sa iti cumperi un baby monitor.

Pe piata se gasesc o multime de astfel de sisteme de monitorizare pentru bebelusi, insa tu in momentul in care iti vei dori un asemenea echipament, va trebui ca mai intai de toate sa tii cont de interfoanele audio pentru bebe.

Aceste interfoane sunt practice, datorita faptului ca ele iti ofera posibilitatea sa auzi fiecare zgomot din camera copilului, astfel ca vei stii cand acesta doarme, sau iti vei da seama rapid cand se va trezi si va incepe sa planga. Vei putea sa optezi pentru interfoane audio pentru bebe, care sa functioneze si de la o distanta de 100 de metri, dar si pentru interfoane care functioneaza de la mai bine de 800 de metri.

Vei putea chiar sa optezi pentru un interfon video pentru bebele tau, insa trebuie sa stii de la inceput ca un astfel de echipament va avea un pret mai mare decat un interfon audio, insa cu siguranta este si mai util.

Avand la dispozitie un astfel de echipament, nu numai ca vei auzi toate sunetele din camera copilului, insa vei avea posibilitatea sa ii vezi si fiecare miscare, iar un astfel de sistem de monitorizare, poate sa fie conectat chiar si la televizor.

In acest fel, vei putea sa iti desfasori activitatea in casa fara nici o grija, pentru ca te vei uita la televizor, si vei vedea acolo tot ceea ce face bebele tau.

Asadar, cu siguranta se merita sa iti cumperi un sistem de monitorizare pentru bebele tau, pentru ca vei fi aproape de el, chiar si cand acesta va fi la distanta de tine.