Completeaza decorul casei tale cu produsele de pe faria.ro

0
251

Detaliile pot face diferenta

Starea pe care ti-o transmite propria casa este extrem de importanta. Acasa ar trebui sa te simti protejat, confortabil si relaxat. De ce? Pentru ca acest spatiu se va transforma in refugiul tau in zilele dificile. De aceea maniera in care iti amenajezi locuinta este esentiala. Casa ta trebuie sa devina locul in care iti poti reincarca bateriile cand esti epuizat fizic si psihic.

Nu este necesar sa faci renovari sau investitii uriase in locuinta pentru a-ti crea spatiul in care sa te refugiezi. Este suficient sa iti schimbi decoratiunile si vei vedea ca detaliile pot face diferenta. Intra pe Faria si descopera gama de produse destinate casei tale prin intermediul carora poti schimba decorul si atmosfera.

Lenjeria de pat poate influenta calitatea somnului tau

Unul dintre articolele disponibile pe faria.ro care iti poate conferi confortul de care ai nevoie in propria locuinta este lenjeria de pat. Odihna este absolut necesara. Fara aceasta nu mai poti da randament si risti sa clachezi sau chiar sa te imbolnavesti. Astfel, conteaza sa investesti in elementele care iti pot imbunatati calitatea somnului.

O lenjerie placuta la atingere si proaspat spalata te va face sa te simti extrem de comod si relaxat. In plus, aceasta joaca un rol important si in estetica incaperii. Modelele disponibile pe site sunt variate pentru a-ti oferi posibilitatea de a alege varianta care se potriveste designului dormitorului tau, dar si preferintelor tale. Totodata, materialele lenjeriilor difera pentru a putea achizitiona modelul in care te simti tu mai confortabil.

Covorul – articolul decorativ de care ai nevoie in fiecare camera

Un alt element care poate schimba aspectul casei tale este covorul. Pe faria.ro poti gasi numeroase variante, care se pot potrivi in fiecare camera. Ales corespunzator, covorul poate completa decorul in fiecare incapere si iti va oferi confortul de care ai nevoie. Astfel nu va mai trebui sa calci cu picioarele pe gresia rece sau pe parchetul sensibil. Aceste suprafete vor fi protejate de zgarieturi, iar tu vei fi ferit/a de senzatia de rece la picioare.

Forma, dimensiunea si culoarea aleasa pot schimba total decorul camerei. Astfel, un covor simplu, intr-o culoare deschisa, poate crea o atmosfera placuta, relaxanta si ii va da incaperii o nota eleganta.

Modelele colorate sau nuantele puternice sunt alese de obicei in case cu un decor modern, avand rolul de a elimina monotonia. Culorile calde, precum rosu sau portocaliu vor crea o atmosfera vesela, in vreme ce nuantele reci precum albastru sau verde vor transmite un vibe relaxant.

Faria iti pune la dispozitie modele potrivite pentru orice stil si orice incapere. Mai exact vei gasi covorul potrivit pentru un hol lung, in care poti aduga o traversa pe care o poti achizitiona la metru.

De asemenea vei gasi variante care sa iti placa si pentru dormitoare pe care le poti completa cu covoare cu modele, in forme precum dreptunghiulare, ovale sau sub forma de flori. In camera copilului poti alege un covor colorat, desprins din basme sau din desenele animate.

Intra pe faria.ro si alege modelele care se pliaza pe gusturile tale in materie de design interior si care se potrivesc cu decorul casei tale.

Contact:

comenzi@faria.ro