Comandă extras ortofotoplan online prin poșta electronică!

0
511

Acum totul se petrece online și poți comanda o mulțime de lucruri prin intermediul internetului. Un lucru benefic pentru toată lumea, care economisește timp, comandarea produselor sau a documentelor online se face foarte rapid. Dacă ai nevoie de acte pentru casă sau teren, le poți obține la fel. Comandă extras ortofotoplan online prin poșta electronică!

Pentru a beneficia de un extras cadastral ortofotoplan ai nevoie să introduci câteva date pe site-ul ortofotoplan.ro. Site-ul te îndrumă pas cu pas către ccea ce trebuie să faci pentru a-l obține și ce date trebuie introduse. Vei avea nevoie în primul rând de numărul cărții funciare, apoi de specificarea tipului (teren sau construcție), de specificarea județului, comunei, orașului sau sectorului unde este imobilul sau terenul respectiv.

Extrasul se eliberează bineînțeles după ce ai completat și datele de facturare. Acestea sunt în siguranță, iar plata se face de asemenea într-un mediu sigur. În primul rând trebuie să specifici dacă extrasul este pentru o persoană fizică sau juridică, apoi numele tău complet, adresa completă, adresa de e-mail și numărul de telefon. Poșta electronică este e-mailul, așadar asigură-te că acesta este corect și complet.

Servicii autorizate și rapide!

Pe site-ul Ortofotoplan.ro totul se petrece foarte rapid. Eliberarea documentului se face în cel mai scurt timp. Serviciile sunt autorizate, iar documentul emis este acceptat de către toate instituțiile statului. Datele înscrise pe acesta se pot verifica oricând pe site-ul oficial ANCPI.

Extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan este reprezentarea grafică a imobilului sau terenului, împreună cu vecinătățile acestuia. Așadar, vei avea nevoie de el atunci când este necesar să cunoști aceste detalii. Poate fi solicitat la renovări, la vânzare sau cumpărare de construcții sau terenuri.

În acest document de află o imagine aeriană ce conține actualizările evidențiate. Vei afla detalii cu privire la dimeniunea imobilului sau terenului și a laturilor acestuia, forma sa, poziția construcțiilor vecine și diferențele de nivel. Site-ul eliberează documentele ce conțin aceste informații pe baza numărului cărții funciare.

Bucură-te de un preț mic și de economisirea timpului!

Prețul unui astfel de document este unul scăzut, iar dacă vei comanda două extrase cel de-al doilea va avea un cost și mai redus. În aceste costuri sunt incluse și taxele pentru emiterea lui, așadar după ce îl primești pe e-mail nu mai trebuie să plătești nimic suplimentar.

Pe lângă faptul că prețul este mic, un alt mare avantaj este economisirea timpului. Eliberarea se face direct pe e-mail, fără să mai fi nevoit să aștepți ore în șir la rândul ghișeelor. Nu mai trebuie să îți faci griji nici în legătură cu starea în care ajunge la tine, deoarece îl vei primi pe e-mail, în siguranță și în cel mai scurt timp.

Site-ul ortofotoplan.ro cuprinde și câteva recenzii ale clienților pe care le poți vedea pentru a-ți forma o părere despre ce avantaje de așteaptă. Totodată, vei vedea și detalii despre extrasul respectiv, cum se eliberează și care sunt avantajele acestei metode.