Cele mai comune greseli pe care agentiile SEO va sugereaza sa le evitati

0
902

Drumul catre o afacere de succes este presarat pentru orice antreprenor cu multe obstacole dar si cu multe greseli.

Iar acest lucru este perfect normal! Cu toate acestea, mai ales daca va aflati la inceput de drum, suntem convinsi ca doriti sa aflati care sunt lucrurile de care trebuie sa va feriti, tocmai de aceea, prin intermediul acestui articol venim in ajutorul dumneavoastra.

In cadrul randurilor ce urmeaza vom ilustra trei greseli foarte des intalnite, pe care agentiile SEO va recomanda sa le evitati. Haideti sa le descoperim impreuna!

Putine recenzii si testimoniale

Chiar daca pot parea inutile, de cele mai multe ori, luam decizii tocmai pe baza opiniilor si experientelor altor persoane, pentru a limita cat mai mult riscul de a da gres.

Asadar, pentru a deveni convingator in fata noilor utilizatori, este foarte important sa aveti permanent recenzii pentru produsele sau serviciile pe care le puneti la dispozitia clientilor.

Mai mult decat atat, pentru mai multa originalitate, va puteti indrepta si catre recenziile video, prin care sa prezentati sub forma de mici fisiere video opiniile clientilor si maniera prin care respectivele produse sau servicii le-au imbunatatit activitatea. Si acestea sunt foarte atractive in ochii utilizatorilor. 

Prea multe pagini

Orice business are nevoie de un echilibru pentru a putea functiona asa cum trebuie, tocmai de aceea, o structura mult prea ampla a unui site, cu multe pagini, poate degrada acest echilibru atat de important.

Desi este bine sa aveti un site organizat, cu pagini bine structurate, prea multe pagini nu vor face de fapt decat sa incurce actualizarea afacerii.

De aceea, ca un mic sfat, va sugeram sa inserati strict paginile de care aveti nevoie, tocmai pentru a nu exista elemente in exces, care sa dauneze site-ului.

Optimizarea incorecta pentru mobile

Un alt element foarte important pentru a va creste traficul pe site este optimizarea site-ului pentru mobile. Daca ar fi sa mentionam trei lucruri care nu ar trebui sa va lipseasca, cu siguranta unul dintre acestea ar fi optimizarea pentru telefoanele mobile.

Am facut aceasta observatie tocmai pentru a va da seama cat de important este acest pas, caci, de cele mai multe ori, acesta este lasat la o parte.

Verificati cu atentie viteza de incarcare a paginilor, dar si structura de pe diferite ecrane, pentru a fi complet sigur ca totul functioneaza ca la carte.

In finalul articolului

Lista greselilor este permanent deschisa, regasindu-se mereu cate un mic element ce nu este la locul lui si care dauneaza mult unui business, mai ales in online.

Cu toate acestea, o data cu trecerea timpului, este esential sa intelegeti ca astfel de greseli si probleme ar trebui sa dispara, tocmai pentru a obtine rezultatele pe care orice antreprenor si le doreste.

Dar pentru ca nu toti ne-am nascut specializati in acest domeniu, agentia de web design din Timisoara ProjectMedia va pune la dispozitie servicii de web design, optimizare SEO si marketing pentru a fi mereu pe calea cea buna si a scapa de orice problema. Cu siguranta veti observa rezultate!