Cele mai bune aplicatii de mobil pentru calendar

0
1514

Daca va place sa aveti la indemana o versiune digitala pentru evenimentele si sarcinile pe care le aveti de indeplinit in fiecare zi, probabil vi se potriveste ca o manusa o aplicatie pentru calendar, ca alternativa la obisnuitul pix si agenda voluminoasa. Acest tip de aplicatii vine intr-o varietate larga de designuri, avertizari si functiuni, tot ce trebuie sa faceti fiind alegerea uneia si abilitatea de manevrare si organizare.

Cozi este una dintre cele mai populare aplicatii si site-uri pentru familii si programarea evenimentelor zilnice. Aceasta este conceputa pentru a tine pasul cu sarcinile multiple ale fiecarui membru al familiei. Site-ul si aplicatia, in sine, lucreaza bine la pachet, pentru a permite notarea, organizarea si vizualizarea de evenimente noi. Acestea pot fi apoi vizualizate de pe computerele personale sau de pe dispozitivele mobile. Cu optiuni extra pentru liste, jurnale sau fisiere de rezerva, Cozi va poate ajuta in organizarea multiplelor domenii din viata familiala. In plus, versiunea de baza a acestei aplicatii este gratuita, dar exista si varianta “Gold”, care poate fi obtinuta doar in urma unei plati. In plus, aceasta versiune nu contine reclame. De asemenea, ofera mai multe posibilitati de afisare, mai multe contacte si avertizari multiple.

Cal este o alta aplicatie multifunctionala, care va ajuta in organizarea activitatilor. Cal este pe cat de simpla, pe atat de atragatoare. Aceasta este foarte usor de invatat si de manevrat, lucrand cu multiple unelte. Aplicatia este oferita gratis si este larg raspandita si distribuita pentru dispozitivele Android si IOS.