Cele mai bine vandute Iphone-uri

0
715

Telefoanele de la compania Apple sunt unele dintre cele mai bune care se gasesc pe piata si se afla chiar in topul celor mai bune telefoane, alaturi de cele de la Samsung si Huawei. Dar exista cateva telefoane de la Apple care s-au vandut cel mai bine si care sunt cele mai indragite de catre multi utilizatori. Acum 13 ani s-a lansat primul model de Iphone, care avea sa schimbe lumea telefoniei mobile. Daca vrei sa afli si tu care sunt cele mai indragite modele de Iphone, urmareste randurile de mai jos. 

Iphone 6 a fost lansat in anul 2015 si s-a bucurat de un succes remarcabil. Dupa ce oameni au prins gustul telefoanelor de la Apple, pentru ca fie au incercat, fie au auzit, ca modele Iphone 5 a fost unul bun pentru acea vreme, tentatia a fost mai mare sa incerce noul model de la Apple, adica Iphone 6.

Acesta avea un design elegant, era ceva nou in lumea telefoanelor mobile, camera era mai buna decat a altor telefoane si memoria la fel. Dar cand venea vorba de inlocuirea display-ului la Iphone 6, lucrurile se schimbau, pentru ca era destul de costisitoare acesta inlocuire.

Alt model indragit de telefon de la compania Apple este Iphone 8. Desi designul este asemanator cu cel al Iphone 6, dimensiunea lui este mai mare, are functii mai noi, camera este mai performanta, memoria este mai mare. Iphone 6, 7 si 8 au designul similar, clasicul butonul de pornire, nu au recunoastere faciala, dar la Iphone 8 se mai adauga modul portret la camera, care este o functie folosita de foarte multe persoane.

Iphone X este modelul care aduce ceva nou in legatura cu designul, iar prima schimbare vizibila este lipsa butonului Home. Acest telefon nu mai permite deblocarea prin amprenta, ci doar PIN sau recunoastere faciala.

Si acesta primeste unele functii noi ale camerei, durata de viata a bateriei este mult mai mare, mai ales in comparatie cu cea a Iphone-ului 6. Telefonul este elegant, dar totusi se simte compact. Rezistenta la socuri si la cazaturi este mai mare ca la alte modele lansate inaintea lui. 

Iphone 11 Pro este modelul care aduce in lumea telefoniei, o camera tripla de spate. Desi designul, in mare parte, este asemanator cu cel al Iphone X, camera este cea care face diferenta. Are noi functii ale camerei, noi moduri care realizeaza niste poze foarte calitative.

Acestea fiind spuse, Iphone 6, Iphone 8, Iphone X si Iphone 11 Pro sunt telefoanele de la compania Apple care au avut cel mai mare succes. Daca exista persoane care atunci cand isi cumpara un telefon, mai intai se uita sa vada cat de cumparat a fost acesta, cele 4 modele de Iphone-uri de mai sus au fost cele mai vandute.