Ce trebuie sa urmaresti la apartamentele noi

0
1596

Pentru toti oamenii, in special cei tineri, va veni o zi in care trebuie sa ne gandim serios la “casa noastra”. Fiecare dintre voi aveti diferite preferinte, cum ar fi: Apartamentul trebuie sa fie cu living mare, bucataria cu livingul la comun, suprafata mare, sa fie decomandat sau nedecomandat, sa contina trei camere sau cu doua bai.

Plecand de la aceste preferinte, realizati deja un concept in mintea voastra imaginandu-va cum ar arata casa perfecta.

Amplasarea apartamentelor la http://www.breazu.ro

In primul rand, trebuie sa va ganditi la zona din care face parte apartamentul. Daca nu aveti masina, ar fi de preferat ca noua locuinta sa fie amplasata undeva in aria locului de munca sau cat mai aproape de centrul orasului.

Este necesar sa luati in considerare oportunitatile de transport din zona respectiva, daca nu doriti sa transportati zilnic membrii familiei de ici pe colo. Daca preferati un cadru natural, cu aer cat mai curat de unde se lipseste agitatia si galagia urbana, atunci va recomand sa alegeti o zona periferica cu multa vegetatie in jur.

Dotarile si finisajele

Un al doilea aspect de luat in considerare este calitatea acestor apartamente. Acordati o mare atentie peretilor, daca acestia sunt din rigips aveti o mare probabilitate sa auziti tot ce spune vecinul de partea cealalta a peretelui atunci cand ii sopteste nevestei ceva romantic la ureche.

Un alt efect negativ al acestor pereti de “carton” sunt calitatea slaba la rezistenta. Daca se intampla vreodata ca vecinul de langa tine sa treaca printr-o zi proasta si sa fie genul de persoana care arunca cu tot ce prinde la nervi, s-ar putea sa te trezesti cu ceva lovindu-te in cap si, mai grav, cu peretele spart la propriu. Tot mai putine apartamente noi mai ofera asta, dar incercati sa vizati peretii din beton!

Masurati si cantariti toate dotarile ce vi se ofera. De la mobilat complet la partial, cu aer conditionat, centrala termica, usa metalica, geamuri de termopan, structura cu rezistenta anti-seismica la un cutremur cu magnitudene de 9 grade si multe altele.

Raportul suprafata pret

Poate ca va doriti o suprafata cat mai mare, dar v-ati gandit daca pretul este prea scump pentru aceasta suprafata in comparatie cu concurentii? Analizati toate apartamentele in urma filtrului realizat cu preferintele si zona de amplasare si vedeti care este cel mai bun pret pe metru patrat.

In general apartamentele din centrul orasului sunt la un pret per metru patrat dublu fata de cele aflate la periferia orasului. Asadar, trebuie sa luati in coniderare si acest aspect daca va tine buzunarul sau nu.

Ganditi-va la viitorul copiilor

Obligatoriu trebuie sa urmariti si acest aspect. Poate o sa va doriti sa aveti candva copii. Trebuie sa va ganditi la cartier, protectie din jurul lor, locurile de joaca puse la dispozitia acestora, institutii de invatamant sau mijloace de transport in comun apropiate.

Alegeti in functie de preferinte. Nu va grabiti cu decizia, cereti sfaturi si pareri. Analizati toate oportunitatile de pe piata. Vizati casa mult visata!