Ce trebuie sa faceti pentru a avea un zambet stralucitor

0
1717

Cu siguranta, atunci cand spunem zambet, cu totii ne gandim la stralucirea si albul dintilor. Tocmai din acest motiv, foarte multe doamne si domnisoare au inceput sa fie din ce in ce mai interesate de diversele tehnici pentru albirea dintilor.

Alegerea unei tehnici potrivite pentru albirea dintilor, trebuie facuta tinand cont de felul si sanatatea acestora. Cu siguranta, artistul principal al acestei operatiuni este dentistul, care trebuie sa va prezinte si riscurile acestei proceduri, dat fiind faptul ca agentul de albire folosit, este peroxidul de hidrogen. Este bine de stiut, ca sunt doua tipuri de dinti, care pot fi supusi procedurii de albire. Dintii galbeni sunt ceva mai usor de albit, fata de cei gri. Dintii gri sunt in proportie de 90% dinti devitalizati, fara nerv, pentru a caror albire se mai poate folosi perborat de sodiu amestecat cu apa.

Un aspect foarte important de care trebuie sa tinem cont in momentul in care dorim sa apelam la un astfel de tratament de albire, consta in faptul ca numai dintii naturali pot fi albiti, excluzand, prin urmare, acest tratament la reconstructii.

La procedura de albire a dintilor vii, esteticianul dentar poate folosi atat gel de peroxid de carbamid, cat si apa oxigenata, care este de trei ori mai concentrata decat peroxidul. De asemenea, lumina si caldura, pot contribui la procesul de albire, dar au marele dezavantaj ca provoaca sensibilitate dentara.