Ce inseamna pompa cu ejector puternica?

0
1280

Nu toata lumea stie caracteristicile si detaliile tehnice ale unei pompe cu ejector. Majoritatea oamenilor nu are cunostinte de specialitate in acest domneniu tehnic, acaparat din ce in ce mai mult de automatica. Drept urmare, foarte multa lume stie ce nevoie are: pompa cu ejector puternica.

Ce inseamna pompa cu ejector puternica?

Pompa cu ejector puternica este o pompa care poate sa ridice apa chiar daca intampina probleme precum bulele de aer sau pierderi. Care are putere de absortie, care poate sa ofere un debit bun si o presiune cel putin convenabila.

De unde iei pompa cu ejector puternica?

Pompa cu ejector puternica se poate achizitiona de la magazinele de specialitate, fie de la cele fizice fie de la cele online.

Pentru usurinta achizitiei, puteti sa accesati magazinele online, ca de exemplu Shop-einstal.ro si puteti sa mergeti sa ridicati pompa cu ejector de la showroom, de la magazinul fizic situat in Bucuresti, pe strada Mihai Bravu in sectorul 3.

Ce caracteristici are o pompa cu ejector puternica?

Pentru a ne da seama exact ce inseamna pompa cu ejector puternica, ne indreptam atentia spre modelul Pompa cu ejector Combi 150, care are o garantie de doi ani, atat pentru pesroanele juridice cat si pentru persoanele fizice.

Acest tip de pompa puternica cu ejector se utilizeaza pentru sisteme de alimentare cu apa care absorb apa din puturi sau fantani de pana la 30 metri.

Drept urmare, pompa Combi 150 are o putere motor de 1450 W, o adancime de absortie de 30 metri si o inaltime maxima de pompare de 49 de metri. Dezvolta o presiune maxima pa punctul zero de 5 bari si un debit de 3,6 metri cubi pe ora.

Pompa cu ejector puternica vine dotata cu racord cu 3 cai si ejector, presostat si manometru, fiind astfel un kit complet care nu mai necesita achizitionarea altor componente pentru o functionare optima.

Ea este dotata cu paleta din alama. Greutatea pompei cu ejector este de circa 30 de kilograme si suporta o temperatura a lichidului de 35 de grade Celsius.

De mentionat ca pentru aceasta pompa este nevoie de un put cu diametrul de minim 110 milimetri

Ca o carcateristica foarte importanta a acestei pompe puternice este ca acest tip de automorsare permite pompei sa absoarba apa chiar daca sistemul de absortie are bule de aer sau pierderi.

Montajul unei pompe cu ejector puternica se face de catre un instalator profesionist sau de catre o firma de specialitate, astfel incat, intregul sistem, care este complex, sa functioneze impecabil.

Daca montajul initial este facut inĀ  conformitate cu cerintele si indicatiile producatorului, pompa cu ejector puternica va avea un randament crescut, consum foarte mic si durata mare de utilizare. De asemenea, interventiile service ar trebui sa fie aproape de zero pe intreaga durata de viata a acesteia.

Acesta pompa este deosebit de folositoare si apreciata de catre consumatorii casnici, folosita in gospodarii atat pentru uzul curnet, zilnic, cat si pentru case de vacanta sau resedinte folosite mai rar.