Ce inseamna a iubi pe cineva?

0
2388

Ce inseamna a fi indragostit? Ce inseamna sa iubesti si sa fi iubit? Nu stiu de ce scriu asta, probabil fiindca m-am intrebat eu ce inseamna asta 🙂 .

Am cautat pe google (logik ca doar eram la pc) si am gasit zeci de mii de raspunsuri.

Pentru mine iubirea e acel sentiment care te face sa te gandesti in fiecare clipa la ea/el. Eu nu am simtit niciodata acei “fluturasi” in stomac de care vorbesc toti, am simtit doar ca ea este aceea pe care mi-o doresc langa mine intotdeauna si consider ca am gasit-o deja. Iubirea poate fi de mai multe feluri: de mama, de tata, de frate etc, dar si pentru persoana cu care iti doresti sa traiesti alaturi. Aici o sa spuneti toti ca este altceva, o sa spuneti ca confund iubirea cu sentimentul de a fi indragostit. Eu va contrazic. Pentru mine iubirea e una si atat! Indragostit esti doar la inceputul unei relati si atat. Dupa dispare si ramane doar iubirea, asta cred ca puteti sa confirmati toti fie ca va convine fie ca nu.

Intr-o relatie in care iubirea e maxima (MAXIM AM ZIS 😛 ) trebuie dupa parerea mea sa existe respect, intelegere, sprijin si acel lucru care te face sa uiti si sa ierti. Bineinteles ca sa uiti si sa ierti trebuie sa discuti, sa accepti unele lucruri chiar daca nu iti convin. Prin discutie trebuie sa se rezolve orice, nu are cum sa se intample alt lucru.

Tot ce mai am de spus este ca dupa parerea mea in momentul in care iubesti esti gelos, si iti e frica sa nu pierzi aceea persoana de langa tine. Traiesti cu aceasta teama chiar daca nu ai nici un motiv sa faci asta.

Voi ce parere aveti? 🙂