Ce contin bomboanele cu miere de manuka?

0
1137

In momentul in care vine vorba despre miere de manuka, cu totii ar trebui sa stiti faptul ca aceasta este produsa in Noua Zeelanda de catre albinele de acolo, care furajeaza pe copacul salbatic manuka.

Inca din antichitate se folosea mierea de manuka pentru a trata diferite afectiuni, si pentru a trata ranile.

In clipa de fata, principala utilizare medicala a acestui tip de miere, este pentru a trata ranile si arsurile minore, insa mierea de manuka se mai foloseste si cu scopul de a preveni si de a trata cancerul, cu scopul de a reduce nivelul ridicat de colesterol, pentru a reduce inflamatia din interiorul corpului.

Mierea de manuka se mai foloseste pentru a trata diabetul zaharat; dar si pentru a trata infectiile oculare, ale sinusurilor si ale urechilor; si nu in ultimul rand, pentru a trata problemele gastrointestinale.

In prezent, pe piata, pe langa mierea de manuka se mai gasesc si Bomboane (Dropsuri) cu Miere de Manuka, Lamaie si Propolis Ecologice/Bio 120g WEDDERSPOON, care nu contin aditivi si conservanti; nu detin grau, secara sau orz; nu contin lactoza sau sulfiti; sunt produse fara soia, alune, oua, lactate si urme de nuci; si cel mai important sunt produse certificate ecologic NZ-BIO-003.

Aceste bomboane pot fi consumate fara probleme pe tot parcurusul anuluiui, si ofera o senzatie permanenta de dulce si de confort.

Reteta clasica folosita cu scopul de a produce aceste delicioase bomboane, contine numai ingrediente naturale si dintre cele mai inalte standarde, astfel ca dupa cum spuneam cu cateva randuri mai sus, bomboanele (Dropsuri) cu Miere de Manuka, Lamaie si Propolis Ecologice/Bio 120g de la WEDDERSPOON nu contint zahar adaugat, iar mai mult decat atat, sunt prezentate intr-un ambalaj ecologic.

Bomboanele (Dropsuri) cu Miere de Manuka, Lamaie si Propolis Ecologice/Bio 120g de la WEDDERSPOON sunt facute cu ingrediente simple, naturale si autentice, sunt de-asemenea foarte bune la gust, fara sa fie prea dulce sau prea intepator; si cel mai important aspect, pastreaza reteta clasica din 1950, ceea ce inseamna ca si in clipa de fata, bomboanele sunt realizate cu cele mai simple si naturale ingrediente.

Bomboanele (Dropsuri) cu Miere de Manuka, Lamaie si Propolis Ecologice/Bio 120g de la WEDDERSPOON sunt fabricate intr-o fabrica unde nu se proceseaza nuci, produse cu gluten, lactate sau oua, sulfiti, grasimi trans, GMO sau conservanti.

Acestea contin zahar din trestie de zahar organic, miere de Manuka (15.5%) organica, sirop de orez brun, ulei de lamaie (0.2%), ulei de eucalipt si propolis.

Toti cei care au de gand sa isi cumpere astfel de bomboane de la magazinul Vegis, trebuie sa stie ca acestea trebuie sa fie depozitate in conditii normale, ceea ce inseamna ca nu este necesar sa fie pastrate la frigider dupa deschiderea pungii cu bomboane.

Propolisul din compozitia bomboanelor poate sa provoace alergii, motiv pentru care toate persoanele care sunt sensibile sau alergice la propolis trebuie, ideal ar fi sa consulte un specialist inainte de a consuma bomboanele, care de-asemenea nu se recomanda copiilor sub 1 an, femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Asadar, dupa cum se poate vedea din randurile de mai sus, mierea de manuka este deosebit de importanta datorita faptului ca poate trata rani si arsuri minore, dar si diferite alte afectiuni.

Vestea buna pentru toata lumea insa este ca acum exista pe piata bomboane care contin miere de manuka, dar si diferite alte ingrediente naturale, motiv pentru care acestea sunt cele mai bune bomboane de pe piata.