Ce afectiuni trateaza aceste ventuze masaj silicon?

0
2950

Ventuzele sunt un adevarat doctor care va vindeca de unele afectiuni. Asta, daca stiti sa le folositi corespunzator. In cazul in care nu stiti sa le utilizati, cel mai bine ar fi sa va lasati pe mana specialistului. Rezultate neasteptate apar si dupa cateva sedinte, in functie de gravitatea afectiunii de care suferiti. In cazul in care v-ati hotarat sa mergeti la un specialist, trebuie sa fiti foarte atenti la ce ustensile foloseste. Important este ca acestea sa fie dezinfectate dupa fiecare pacient. Ventuze masaj silicon trebuie sa fie in stare perfecta de igiena, iar inainte de a fi aplicate pe piele trebuie sa fie uscate. Inainte ca acestea sa fie aplicate pe piele, aceasta trebuie hidratata in prealabil cu ulei de masaj sau cu o crema hidratanta pentru a putea aluneca mai usor pe piele. Dupa prima sedinta, cu siguranta veti observa pete rosii pe piele, insa nu trebuie sa va speriati deoarece acestea vor disparea dupa cateva zile, acesta fiind un lucru absolut normal.

Chiar daca tratamentul este unul agresiv pentru piele, rezultatele sunt spectaculoase si nu o sa va vina sa credeti. Echimozele care apar pe piele in urma tratamentului cu ventuze masaj silicon nu sunt dureroase, iar acestea vor disparea in maxim cateva zile. In ultimii ani, tratamentul cu ventuze a inceput sa aiba din ce in ce mai multi adepti datorita rezultatelor spectaculoase inregistrate. Pacientii au descoperit ca pot folosi si tratamente alternative pentru a trata o afectiune in detrimentul binecunoscutelor tratamente medicamentoase care nu de fiecare data dau rezultatele scontate. Dupa ce ventuze masaj silicon vor fi indepartate de pe piele, aceasta se va sterge cu un prosop uscat, dupa care pacientul va fi impachetat si va incepe sa transpire din abundenta.

Principiul dupa care functioneaza

Tratamentul are un principiu foarte simplu: ventuze masaj silicon aduc boala la suprafata, dupa care incepe eliminarea treptata a afectiunii. Chiar daca veti gasi si pe Internet cutii cu ventuze la preturi destul de mici, insa nu stiti sa le utilizati, mergeti pe mana unui specialist, deoarece acesta lucreaza cu produse de calitate. Inainte de aplicarea tratamentului, pacientul va fi consultat in prealabil pentru a i se pune un diagnostic. Daca doreste sa se faca bine, clientul va trebui sa urmeze schema de tratament la punct si virgula si sa nu se abata de la el. La tara mai gasiti cu siguranta ventuze pe care le foloseau bunicii si strabunicii pentru a-si vindeca nepotii de raceli.

Primele ventuze masaj silicon au fost facute din corn de animal, dupa care pentru confectionarea lor a inceput sa se utilizeze bambusul, alama si ceramica. Culoarea pielii era cea care indica afectiunea de care suferea pacientul. Semnele violet de pe piele indicau o raceala ce urma a se raspandi.