Cauta la Wolcar piesele de care ai nevoie pentru masina ta

0
685

Parcurile de dezmembrari sunt de ani buni o sursa pentru cei in cautare de piese auto ce au preturi mai bune. Sunt preferate adesea elementele de caroserie, dar si motoare sau cutiile de viteza, jantele etc.

Explicatia este simpla si anume aici regasim piesele demontate de la masini avariate, ce au daune prea mari incat sa fie convenabila reparatia. Pot fi insa valorificate prin componente.

Desigur, nu toti cei din aceasta nisa iti pot oferi piese de calitate. Dar daca vei cauta dezmembrari Audi din Craiova gasesti Wolcar. Avantajul aici este nu doar diversitatea de piese, ci si calitatea lor, pentru ca inainte de a fi expediate sunt oricum testate si verificate.

Iata si piesele ce se afla in lista celor mai cautate la dezmembrari decat in magazine:

  • Faruri – sunt in general doua motive pentru care acestea sunt la mare cautare. Nu doar ca se matuiesc, ajung sa nu mai lumineze bine, dar si loviturile frontale sunt cele care produc daune frecvente, spargerea geamului fiind una dintre cele mai comune situatii.
  • Radiatorul – in mare parte accidentarile sunt frontale si cele care produc daune la piesele din fata. Radiatorul este si el expus, se poate sparge la impact sau se poate strica de ce nu. Spre exemplu, apar scurgeri si pierderi de antigel cand carcasa din plastic se sparge sau se desprind de la elementii de aluminiu. Costurile unui nou sunt destul de mari.
  • Bara din fata si/sau spate. Si acestea crapa la impact sau cel mai adesea sufera zgarieturi frecvente la parcari. Desi nu sunt daune grave, arata total inestetic.
  • Unele modele de masini nu le au incluse, iar pentru cei care le detin uzura isi spune cuvantul. Una din solutii poate fi la dezmembrari desigur.

Cei care prefera masinile Audi sunt in general cei pretentiosi, atenti la detalii. Eleganta acestor masini impune si o atentie la toate piesele si accesoriile.

Desi este o masina destul de sigura – in functie de dotari – fata de alte modele, asta nu inseamna ca nu ai cum sa iti produci singuri daune sau sa te confrunti cu probleme legate de uzura. Descopera la Wolcar piese Audi originale, care inca nu isi  arata uzura si pe care le poti cumpara la preturi accesibile.

Pentru a fi sigur ca se potrivesc, foloseste filtrul de cautare din cadrul paginii vw-dezmembrari.ro.