Cateva sfaturi de moda pentru femeile mai in varsta

0
950

Femeile vor sa arate bine. Ele vor sa se imbrace astfel incat sa isi evidentieze calitatile si sa fie si elegante, de asemenea.

Femeile vor, de asemenea, haine care sa le faca sa para mai slabe. Orice femeie poate sa arate bine daca stie cateva trucuri de la dyfashion.ro care sa le faca sa isi scoata in evidenta calitatile si sa isi ascunda defectele.

  1. Negrul nu este cea mai potrivita culoare pentru femeile in varsta. Pantalonii negri, rochiile, fustele si alte haine supradimensionate de culoare neagra nu sunt neaparat cea mai buna metoda pentru a arata slaba sau sa scoata in evidenta erotismul corpului unei femei. O tinuta atragatoate tine mai mult de proportii, croiala si stilul general si mai putin de culoare. Ar trebui sa incercati haine colorate care sa va inveseleasca si sa va faca sa aratati mai tinere. Alegeti culori vii si asortati-le cu negru.
  2. Daca va plac imprimeurile, modele de rochii de seara mari, ingrosate sunt mult mai potrivite decat cele mici care pot sa accentueze dimensiunile dumneavoastra. Daca sunteti inalta puteti opta spre imprimeuri mai mari. Daca sunteti mai scunda, alegeti imprimeuri mici pentru a evita sa alegeti o tinuta coplesita de dimensiunea modelului. Liniile verticale sunt mai potrivite decat cele orizontale deoarece liniile verticale dau impresia de subtirime. Amintiti-va ca atunci cand mergeti sa cumparati haine pentru femei, trebuie sa ganditi vertical si nu orizontal! Nasturi mari in partea din fata a unui sacou, gulere inalte si dungi verticale sunt modalitati de a „gandi vertical”. Acest truc atrage ochii intr-o miscare sus – jos si nu catre o miscare dintr-o laterala in alta.
  3. Bluzele nu trebuie sa se labarteze in zona nasturilor. Indiferent de dimensiunile dumneavoastra, alegeti hainele care sa vi se potriveasca cel mai bine. Daca alegeti haine care va sunt prea mulate, acestea va vor face sa pareti mai mare si nu mai mica.
  4. Evitati materialele lipicioase precum spandexul. Materialele grele si lipicioase nu mai sunt la moda. Ele se lipesc intr-un mod dizgratios de solduri, in loc ca hainele sa curga asa cum trebuie. Daca alegeti modele prea largi, care dau impresia de cort, se va crea impresia de mare in loc sa va faca sa pareti mai slaba. Alegeti materiale care urmeaza usor linia corpului fara a fi prea mari sau prea stramte. Hainele care arata fiecare colacel de grasime nu nunt foarte magulitoare.
  5. Sutienele complete sunt esentiale pentru femeile adulte. Alegeti un sutien care sa vi se potriveasca perfect, fara sa creeze cute in carnea de pe umeri sau de la spate. Sutienele prea mici provoaca linii inestetice si umflaturi. Toate aceste probleme pot fi rezolvate prin achizitia unui sutien care sa vi se potriveasca perfect. Luati-va masura corecta a sutienului o data la 6-12 luni, deoarece greutatea poate fluctua, facand ca sutienul de anul trecut sa nu va mai fie de folos.