Cateva lucruri pe care sa le urmaresti la un masaj erotic de inalta clasa

0
1317

Saloanele de masaj erotic capata tot mai mare amploare in zilele noastre. Practic, la o simpla cautare pe internet, esti asaltat de astfel de oferte, multe dintre ele fiind confundate cu prostitutia.

In realitate insa, masajul erotic adevarat nu are nicio legatura cu actul sexual in sine. Practicat din cele mai veci timpuri ca o adevarata arta, acesta a ajuns astazi sa fie practicat la scara larga, la modul profesionist.

Acesta este si motivul pentru care in Bucuresti, spre exemplu, saloanele de erotic massage au devenit o adevarata afacere. Ce trebuie sa stii insa atunci cand doresti sa apelezi la serviciile unui astfel de salon?

Confidentialitatea programarilor

In primul rand, la un salon de masaj erotic trebuie sa cauti intotdeauna confidentialitatea programarilor efectuate. Cred ca nimeni nu isi doreste surprize neplacute, prin care sa se intalneasca la acelasi salon cu vreun vecin sau vreun cunoscut, iesind din acelasi stabiliment.

Acesta este motivul pentru care saloanele de masaj erotic profesioniste au un sistem de programare eficient, astfel incat sa elimine orice astfel de incidente. De asemenea, trebuie sa te asiguri ca in astfel de locatii nu se filmeaza ori inregistreaza convorbirile si intalnirile.

Nu de alta, dar nu ti-ai dori sa ajungi vedeta pe internet fara voia ta. Din acest punct de vedere, saloanele de masaj erotic garanteaza pentru discretia totala a intalnirilor, precum si a confidentialitatii datelor oferite de cei care le calca pragul.

Igiena totala

Un alt aspect pe care trebuie sa il iei in calcul este igiena operatoarelor de la saloanele de masaj erotic. Astfel, orice masaj presupune un contact fizic intre persoane, un motiv in plus pentru care sa fii atent la aspectele ce tin de igiena personala.

Nu e mai putin adevarat ca multe saloane prevad dus obligatoriu pentru invitati, cat si pentru operatoarele de masaj, astfel incat sa nu apara niciun fel de probleme.

Daca doresti sa beneficiezi insa de dus asistat de catre operatoarele de masaj, acest lucru este perfect posibil. Caci, la saloanele de masaj, dusul asistat se afla in pachetele de servicii standard.

Una sau mai multe maseuze

Mai mult, poti beneficia de serviciile unei singure operatoare de masaj sau ale mai multora. Din acest punct de vedere, ofertele saloanelor sunt variate, iar tarifele diferentiate, in functie de preferintele fiecaruia dintre clienti.

In plus, ai posibilitatea de a servi o cafea sau o sampanie in compania maseuzelor, pentr crearea unui ambient placut.

Relaxare totala

Si, fiindca am adus vorba de ambient, saloanele de masaj erotic trebuie sa beneficieze de o atmosfera cat mai calda si primitoare. Majoritatea sunt amplasate in zone si apartamente de lux, astfel incat confortul si relaxarea ta sa fie totale.