Catalogul de nunți Wedsale – tot ce trebuie să știi ca să organizezi o nuntă de poveste

0
3235

Unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui om este propria căsătorie, pentru că este o data-n viață și pentru că încă din fragedă copilărie ne tot întrebăm: oare cum va fi? Tocmai din acest motiv, nunta ta trebuie să decurgă frumos și bine organizat, fără a neglija sau uita orice detaliu, orice element sau obicei care face diferența. Trebuie să planificăm totul: de la aranjamente florale la biserică, cutiuțe, invitații, rochie de mireasă ș.a. Aici ne vin în ajutor site-urile specializate, precum Wedsale.ro.

Wedsale este un catalog online care comasează toate produsele și serviciile de care ai nevoie atunci când îți organizezi nunta. Acesta a fost creat de niște dezvoltatori din Republica Moldova care au lansat cu ani în urmă, cu succes, un proiect similar și la ei în țară.

Dat fiind faptul că proiectul a fost unul cu răsunet și de folos pentru tinerii însurăței din Republica Moldova, echipa a hotărât că acesta trebuie să-și găsească răsunet și peste hotare. Așa a apărut Revista de Nunți – Wedsale.ro.

Proiectul se orientează pe filtrarea și organizarea serviciilor, astfel încât orice persoană care vizitează site-ul să poată să folosească la maximum resursele care-i sunt puse la dispoziție absolut gratis!

Fie că ești mire, mireasă, naș sau părinte al viitoarei familii, pe Wedsale.ro te așteaptă un prieten de încredere, care te va ghida în toate. Aici nu doar că găsești toate categoriile posibile de servicii necesare, ci și date despre prestatori și despre prețurile lor. Fiecare furnizor vine cu descrierea serviciului și cu poze ale produselor pe care le oferă. Acesta este cel mai complet Ghid de Nunți din România, care include, pur și simplu, totul.

Nu mai puțin valoros este și blogul site-ului, care vine cu sfaturi și îndemnuri pentru ziua nunții tale – de la idei originale de cerere în căsătorie până la alegerea verighetelor, negocierea cu furnizorii, alegerea corectă a rochiei de mireasă etc.

Pe acest site vei găsi informații foarte utile, care te vor uimi prin detaliere și accent pus pe calitate.

Prin ce este diferită această revistă online de organizare a nunții de altele?

Site-ul este bine structurat, fiind împărțit pe categorii de servicii/produse, la care se adaugă și subcategorii pe tip de produs/serviciu. Un alt avantaj al utilizării acestei Reviste Online de Organizare a Nunții este structura sa intuitivă, care te poartă prin toată experiența unei nunți organizate ca la carte în numai câteva minute:

 • Organizarea ceremoniei;
 • Restaurante;
 • Ținute pentru mire, mireasă și invitați;
 • Servicii de Frumusețe;
 • Accesorii;
 • Cofetărie;
 • Servicii Video și Foto, împreună cu cataloagele prestatorilor;
 • Moderatori;
 • Muzică;
 • Organizarea Lunii de Miere;
 • Verighete;
 • Biserici și Oficii ale Stării Civile din localitatea ta;

Un alt avantaj care nu poate fi neglijat este faptul că pentru fiecare serviciu propus pe site este indicat prețul, deci ești scutit de orice surpriză neplăcută în acest sens, plus că poți și compara prețurile de la diferiți furnizori. În câteva clipe valoroase de navigare – devii, pur și simplu, expert în materie de prețuri și calitate!

Nunta este un eveniment de o importanță extremă în viața oricărui cuplu. O organizare bună și o pregătire bună, înseamnă, cu siguranță, un eveniment de nota zece. Tocmai din acest motiv, există site-ul Wedsale.ro, el vine să faciliteze comunicarea cu prestatorii și să comaseze toate datele de care ai nevoie pentru ca această zi unică din viața ta să decurgă foarte frumos!