Cartile de vizita – Benefice in mediul de afaceri

0
1857

In ceea ce priveste cartile de vizita, va pot spune ca nu exista foarte multe site-uri care sa includa informatii despre acestea, caci pe toate site-urile destinate cartilor de vizita nu veti gasi decat ” Cumpara” sau ” Oferte”. Tocmai acesta este principalul motiv pentru care am decis sa scriu acest articol, pentru ca lumea ar trebui sa stie mult mai multe lucruri despre cartile de vizita. In primul rand, fiecare dintre dumneavoastra ar trebui sa stiti exact ce fel de informatii trebuiesc trecute pe niste carti de vizita, pentru ca acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le cunoasteti despre aceste produse.

In ceea ce tine de elementele care trebuiesc sa apara de fiecare data pe cartile de vizita, vreau sa va spun ca printre acestea trebuie sa se numere: numele firmei dumneavoastra sau al celei la care sunteti angajat, numele si prenumele dumneavoastra, numarul de telefon de la birou sau numarul de fax al firmei, adresa de e- mail personala sau cea de la locul de munca, functia pe care o ocupati si de ce nu, pagina web a firmei in cazul in care exista una. Desigur, pe langa aceste elemente esentiale, care nu trebuie sa lipseasca niciodata de pe cartile dumneavoastra de vizita, mai puteti adauga si alte elemente precum sloganul firmei sau logo-ul acesteia. Dar aici trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece in cazul logo- ului firmei, trebuie sa va asigurati ca asezarea acestuia pe cartile dumneavoastra de vizita trebuie sa se efectueze asa cum trebuie. De preferat este ca dimensiunile acestuia sa nu fie unele foarte mari, pentru ca numai astfel el va fi capabil sa redea cartilor dumneavoastra de vizita un surplus de originalitate. Mai exista si un numar de oameni de afaceri care doresc sa isi imbunatateasca aceste carti de vizita din colectii deosebite si cu ajutorul unor harti. Si aici vreau sa mentionez ca uneori hartile corecte, atunci cand sunt afisate pe cartile de vizita, ii pot ajuta pe partenerii de afaceri sau pe clientii dumneavoastra sa va gaseasca mult mai rapid.

Insa cele de mai sus nu reprezinta absolut tot, caci inca un element destul de important si de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa beneficiati de niste carti de vizita cu aspect placut, este hartia. Hartia din care sunt confectionate cartile de vizita trebuie sa fie una de o calitate superioara si mai mult decat atat, finisarea acesteia sa fie facuta cu maiestrie, pentru ca numai astfel cartile dumneavoastra vor beneficia de un surplus de rafinament. Dar rafinamentul nu este singurul surplus pe care il poate oferi calitatea hartiei, caci cu cat aceasta este mai buna, cu atat cartile de vizita se vor deteriora mai greu.