Care sunt cele mai potrivite culori pentru incaltamintea copiilor

0
873

Culorile pentru hainele copiilor au un rol foarte important si sunt esentiale pentru o vestimentatie adecvata. Acelasi lucru se intampla si cu incaltamintea. Culorile au rolul de a influenta tonusul copiilor si starea lor de bine.

Iti garantam ca atunci cand copilul tau se simte bine si este fericit si tu vei fi la fel pentru ca vei reusi sa furi acele momente de liniste si pace doar pentru tine.

In plus, culorile sunt cele care asigura un bun echilibru interior si o armonie in convietuire. La fel de bine ele pot sa imprime nervozitate sau o stare de relaxare copilului tau si este important sa ai grija cum le alegi. Pofta de joaca, starea de apatie, disconfortul si iritarea sunt stari generate de culori.

Cand sunt alese culorile pentru incaltamintea copiilor tonurile terne si fara viata nu ar trebui sa faca parte din acuatie. Culorile care sunt reci si monotone sunt cele care determina iritare si nervozitate, si tot ele sunt cele care predispun copilul la invacitivate.

O cromatica ceva mai bogata si bine aleasa are rolul de a tonifia copilul si se a il face sa iubeasca frumosul. In plus, culorile foarte frumoase sunt cele care sporesc creativitatea, cele care dezvolta memoria si stimuleaza imaginatia.

In momentul in care copilul este inconjurat doar e tonuri calde si vesele, dinamice si vibrante, el se va simti foarte bine. Ar trebui sa renunti la culorile palide, terne si moarte.

Sunt si tonuri care au o nota speciala de veselie si de satisfactie sau incantare. Cu siguranta iti place ca o fetita sa fie imbracata cu nuante de rosu si roz sau mov vioi. Poti alege o pereche de sandale Lilika pentru copii in culori vesele si interesante.

Daca ai tendinta de a cumpara pentru copilul tau haine terne si plictisitoare gandeste-te ce sens dau acestea vietii? Mai ales vietii unui copil. Sunt multe persoane care cred ca doar creatorii de moda au posibilitatea de a utiliza culorile asa cum vor.

Ar trebui sa prinzi curaj si sa experimentezi combinatii noi. Tot ce trebuie sa faci este sa iti pui imaginatia la treaba si sa alegi tonurile haioase pentru haine pentru copii, care sa fie pline de farmec, sa reconeze cu varsta copiilor.

Poti incerca spre exemplu portocaliul sau movul si vei descoperi cum copilul tau isi schimba atitudinea. Nici nu iti poti imagina cata lumina ar putea emana in jur aceste culori.

Specialistii spun ca ochii pot sa perceapa culorile drept slabe si tari, usoare sau grele, vii si terne, vesele si mohorate, reci sau calde.

Toate aceste impresii tin in primul rand luminozitatea din tonuri si de saturatia pe care o au culorile. Complementaritatea nuantelor si tonul sunt elemente importante in alegerea culorilor pentru incaltaminte si haine.

Spre exemplu, o combinatie de alb si mov este foarte interesanta si creaza echilibrul perfect al unei perechi de sandale. Combinatia aceasta este de asemenea si foarte feminina, iar daca vrei sa iti inveti fetita sa asorteze corect culorile poti incepe sa faci asta de cand este mica.