Care sunt cele mai cunoscute tipuri de vibratoare?

0
1250

Cele mai cunoscute jucarii sexuale, sunt fara doar si poate vibratoarele, iar cei interesati de astfel de jucarii, isi pot indrepta atentia spre https://www.incitant.ro, pentru a-si alege vibratoare, dildo-uri, masini de sex, masturbatoare, sau alte jucarii sexuale.

Vibratoarele pot fi de mai multe tipuri, iar in urmatoarele randuri ale acestui articol vom prezenta cateva exemple, pentru ca atunci cand va fi nevoie, sa stiti sa faceti alegerea corecta a vibratorului.

G-spot: asemanator vibratorului traditional, dar cu o curba si adesea o acoperire moale de tip jeleu. Curba este conceputa pentru a stimula g-spotul sau prostata.

Acest tip de vibrator este confectionat din materiale precum silicon sau acril. Poate fi folosit cu sau fara vibratii. Se recomanda utilizarea acestora cu o cantitate semnificativa de lubrifiant, in special atunci cand este utilizat anal.

Vibratoare flexibile: acestea se indoaie in diferite grade pentru a se adapta formei corpului si sunt folosite pentru a gasi si stimula zonele erogene greu accesibile. Poate fi format pentru a actiona ca diverse tipuri de vibratoare, cum ar fi g-spot, anal, penis, dual, etc.

Vibratoare programabile si cu telecomanda: acestea pot fi purtate in sau impotriva organelor genitale care pot fi pre-programate sau controlate de la distanta.

De exemplu, “Little Cooster” este un cronometru care este destinat sa trezeasca utilizatorul vibrand la inceput usor si apoi cu o putere tot mai mare. Alte vibratoare sunt dotate cu o telecomanda de mana, disponibila atat cu fir cat si fara fir, care poate fi utilizata pentru a regla viteza si intensitatea.

Vibratoare rachete de buzunar: acestea au forma unui cilindru, cu unul dintre capetele sale avand niste bomba vibratoare. Este menit sa stimuleze clitorisul sau sfarcurile, nu pentru insertia vaginala.

O racheta de buzunar este un mini-vibrator care are de obicei o lungime de aproximativ cinci centimetri si care seamana cu o lanterna de dimensiuni mici, de calatorie.

Acestea sunt descrise drept jucarii sexuale discrete, care pot fi transportate in geanta sau servieta, dar nu este unul dintre cei mai tacute vibratoare. Multi utilizatori sustin ca este destul de zgomotos. Datorita dimensiunii sale mici, este alimentat de o singura baterie si de obicei are o singura viteza.

Vibratoare „sub acoperire”: vibratoarele au forma discreta ca obiecte de zi cu zi, cum ar fi tuburile de ruj, telefoanele mobile sau piese de arta. Ocazional, unele femei folosesc telefoane mobile reale in aceasta functie.

Acest tip de vibrator este realizat dintr-o gama larga de materiale, forme si culori. Vibratoarele sub acoperire sunt de obicei destul de mici si de cele mai multe ori au o singura viteza si sunt alimentate de o singura baterie. Acestea tind sa copieze o forma exacta si designul obiectului in care sunt intentionate sa fie confundate.

Vibratoarele anale: acestea sunt concepute pentru utilizare anala si au fie o baza evazata, fie un maner lung de prindere, pentru a impiedica alunecarea lor in interior si a se depune in rect.

Vibratoarele anale au diferite forme, dar sunt in mod obisnuit mufe sau vibratoare similare falusului. Se recomanda utilizarea acestora cu o cantitate semnificativa de lubrifiant si a fi introduse usor si cu atentie pentru a preveni deteriorarea potentiala a captuselii rectale.

” Fluture “: vibratorul legat in jurul picioarelor si talia pentru stimularea clitoralului fara maini in timpul actului sexual. Are trei variante: traditional, telecomanda si cu stimulatoare anale sau vaginale. Sunt confectionate din silicon, plastic si latex sau jeleu.

Cockring vibrator: vibrator (de obicei fara fir) introdus in sau atasat la un inel de cocos, de obicei pentru stimularea clitorisului. Aceasta este de fapt o parte a unui „inel de cocos” care este atasat de penis pentru a spori stimularea clitoralului in timpul actului sexual.

Vibratoare cu zona dubla: Aceste vibratoare sunt concepute pentru a stimula doua zone erogene simultan sau independent. Acestea se gasesc de obicei sub forma unui stimulator clitoral si stimulator vaginal; un exemplu este Sybianul. Pentru barbati, exista vibratoare care stimuleaza prostata si perineul in acelasi timp.

Vibratoare cu zona tripla: Aceste vibratoare sunt concepute pentru a stimula trei zone erogene simultan sau independent. Acestea ofera stimulare la vagin, clitoris si regiuni anale, la femei. Modelele pentru barbati stimuleaza anusul, perineul si scrotul.

Vibratoare multispeed: acestea permit utilizatorilor sa personalizeze cat de repede apar miscarile de pulsare sau de masaj ale vibratorului. In functie de tipul specific de vibrator, schimbarea vitezei se face prin simpla apasare a unui buton de un anumit numar de ori, permitand utilizatorilor sa modifice viteze de mai multe ori in timpul utilizarii.

Vibratoare inteligente: acestea folosesc conexiuni Bluetooth pentru a permite controlul de la distanta pe internet, vibratiile sincronizate cu continut multimedia, vibratii programabile si similare prin intermediul aplicatiilor mobile.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai cunoscute tipuri de vibratoare, care pot condimenta viata sexuala a unui cuplu, dar care pot fi folosite si de catre cei singuri.