Care sunt avantajele plasei de tantari?

0
777

Atunci cand avem in vedere un atelier care produce ferestre sau usi din termopan, multi antreprenori aleg sa se opreasca doar la producerea acestora.

Cu toate acestea, exista si o categorie de produse auxiliare, precum plasele de tantari, pe care le puteti realiza in cadrul atelierului dumneavoastra foarte usor, oferindu-le clientilor dumneavoastra toate produsele de care au nevoie pentru o locuinta impecabila.

Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam faptul ca, fara utilizarea unor utilaje profesionale, este imposibil sa obtineti termopane de calitate superioara. Asadar, sfatul nostru este sa va orientati permanent catre utilaje pentru tamplaria termopan de calitate, indiferent ca vorbim de masinile pentru profilul PVC sau de cele pentru feroneria termopanului.

Iar acum, revenind la subiectul zilei, haideti sa descoperim impreuna avantajele plaselor de tantari in viata clientilor dumneavoastra.

Economisiti bani

Desi poate parea greu de crezut, cu ajutorul plaselor de tantari, clientii dumneavoastra pot economisi sume consistente de bani in perioada calda a anului. Cum se poate acest lucru? Foarte simplu, acest lucru datorandu-se in special facturilor de energie electrica, ce vor fi considerabil mai mici.

Deoarece plasele de tantari au rolul de a mentine racoarea in interiorul locuintei, clientii dumneavoastra nu vor mai fi nevoiti sa cheltuiasca inutil banii pe aparatele de aer conditionat, care consuma foarte multa energie electrica. In plus, locuinta se va bucura de lumina naturala, reducandu-se, astfel, energia electrica care se consuma in mod obisnuit.

Aer curat, lipsit de daunatori

Dupa cum ii spune si numele, cel mai mare avantaj al plaselor de tantari este acela de a proteja locuinta de insecte, precum tantarii, care apar intr-un numar foarte mare in sezonul cald.

De asemenea, pentru ca aceste produse au avantajul de a mentine racoarea in interiorul casei, cu ajutorul plaselor de tantari, clientii dumneavoastra se vor putea bucura de aer curat, racoros si mai ales, lipsit de insectele enervante.

Usor de intretinut

Ca si in cazul produselor din termopan, plasele de tantari au avantajul de a fi foarte usor de intretinut, fiind foarte potrivite chiar si persoanelor foarte ocupate, ce nu dispun de timpul necesar pentru o curatenie foarte riguroasa.

Tot ce trebuie utilizat sunt clasicele lavete moi, disponibile in comert, dar si un spray pentru tamplaria termopan, cu ajutorul carora clientii dumneavoastra sa poata mentina aspectul impecabil al plaselor de tantari, cu un minim de efort.

De asemenea, aceste produse nu au nevoie de o curatenie separata, ci pot fi curatate in momentul in care clientul de ocupa de intretinerea ferestrei sau a usii termopan.

O demontare facila

Sezonul cald vine si trece, ceea ce inseamna ca, o data cu trecerea verii si venirea anotimpurilor mai reci, clientii dumneavoastra vor dori sa demonteze plasele de tantari, in special pe cele din zona usii.

Astfel ca, deoarece la momentul actual sunt disponibile plase de tantari mobile, acestea pot fi demontate foarte usor, pasul mentionat realizandu-se in doar cateva minute. Acelasi lucru este valabil si in cazul montajului, nefiind nevoie de o experienta vasta pentru a bifa si acest pas.