Care este pretul pieselor de schimb si al manoperei pentru iPhone?

0
2105

Aveti un iPhone si aveti probleme cu functionalitatea acestuia, veti avea nevoie de piese de schimb la anumite preturi, si veti plati si pentru manopera oferita in service iPhone.

Piesele de schimb sunt necesare pentru inlocuirea bateriei, sau a camerei, pentru reparatia speakerului si a cablului intern al acestuia, pentru inlocuirea butonului Home, sau al senzorului de lumina, inlocuirea sistemului de conectare si a conectorului USB, pentru repararea difuzorului si a castilor, sau inlocuirea conectorului SIM, a buzzerului Ringer, pentru o inlocuire a display-ului, a microfonului, a carcasei, toate aceste operatiuni au montaj inclus la piesele originale.

Componentele oferite de service gsm Bucuresti trebuie sa fie originale, pretul acestora difera in functie de complexitatea reparatiei. Va dam un exemplu pentru inlocuirea si montajul unui display pentru diferite modele de iPhone, pretul unei manopere pentru display-ul de iPhone 5s si iPhone 5 este de 60 RON, pentru iPhone 4s si iPhone 4G este de 30 RON, pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus manopera costa 80 RON, iar pentru iPhone 6s si iPhone 6s Plus 100 RON, insa cel mai mare pret al manoperei este pentru cel mai nou model iPhone 7 si iPhone 7 Plus, si anume 129 RON.

Dupa cum observati, preturile cresc mai mult pentru ca noile modele de iPhone sunt mai complicate, si aici piesele de schimb sunt mai scumpe, dar se merita efortul financiar pentru a vi se reda functionalitatea acestui smartphone de cea mai buna calitate disponibil pe piata telefoanelor mobile.

Manopera are pretul sau stabilit de service-ul pentru iPhone, tot in functie de modelul de iPhone, si este mai mare pentru modelele noi, pentru ca functiile smartphone-ului s-au diversificat si au devenit mult mai complexe, deci pentru a remedia diverse probleme tehnice si de soft, manopera implica mai multe cunostinte in domeniu, si mai multe materiale de folosit fata de modelele vechi, la care un specialist va lucra mult mai putin si va remedia mai usor orice defectiune.

In principiu, insa noile modele de iPhone se defecteaza mai greu decat cele vechi, de aceea creste un pic si pretul manoperei pentru aceste modele noi.

Piesele de schimb sunt disponibile in orice service iPhone la preturi accesibile clientilor, pentru a putea inlocui orice piese care s-a defectat, o piese reparata fiind mult mai putin fiabila, solutia in service este oferirea unor piese de schimb noi, la care ofera montajul la costuri destul de mici, montaj pe care nu il puteti realiza acasa singuri, pentru ca nu sunteti specialisti, si puteti deteriora iPhone-ul extrem de simplu, doar daca l-ati dezasamblat.

Se recomanda, in consecinta sa apelati la service-urile autorizate, cu orice costuri ar implica piesele sau manopera pentru a vi se garanta reparatii executate de profesionisti in domeniu, si astfel orice iPhone defect devine functional in timp util, iar dumneavoastra veti fi multumit de serviciile prestate de service iPhone.

Veti plati, dar veti fi sigur ca reparatia executata este spre binele dispozitivului, deci nu trebuie sa mai stati pe ganduri.