Cafeaua Lavazza – Savoare si succes

0
2926

Cafeaua reprezinta un produs nelipsit atat din rafturile magazinelor, cat si din casele oamenilor. O binecunoscuta zicala romaneasca spune ca o zi buna incepe intotdeauna cu o cafea de dimineata, iar acest lucru a devenit chiar o rutina pentru majoritatea oamenilor din tara noastra. Si spun asta deoarece fiecare dintre noi, in fiecare dimineata cand ne trezim, primul lucru pe care il facem este sa servim cafeaua. In supermarket- urile din tara noastra sunt puse spre vanzare destul de multe marci de cafea, care de care mai cunoscute si la preturi mai bune. De fapt, niste studii recente arata ca, acest produs numit cafea este in fruntea vanzarilor in categoria bauturilor, intrecand chiar si berea.

Una dintre cele mai cunoscute marci de cafea, pe plan mondial, este cafeaua Lavazza. Marca Lavazza a luat nastere la inceputul secolului trecut, cand binecunoscutul Luigi Lavazza, de origine italiana, a pus bazele firmei cu acelasi nume, revolutionand astfel conceptul de cafea espresso. Firma Lavazza a luat nastere in anul 1895 in orasul numit Turin, iar acest lucru s-a intamplat numai datorita abilitatilor profesionale ale numitului Luigi Lavazza. Astfel ca, aceasta cafea Lavazza a cunoscut succesul intr- un timp destul de scurt, devenind una dintre cele mai populare si mai consummate cafele la nivel mondial.

Cafea Lavazza se poate gasi chiar si in tara noastra, pentru ca si aici ea si-a castigat popularitatea intr- un timp destul de scurt. Iar acest lucru s- a intamplat numai datorita calitatii sale extrem de inalte si a aromelor unice pe care aceasta le are. Mai mult decat atat, putem spune ca raportul calitate- pret este unul destul de avantajos in ceea ce priveste aceasta cafea Lavazza, pentru ca spre deosebire de alte marci de cafea care nu au calitatea ei, este mult mai ieftina, iar astfel poate fi cumparata de absolut oricine isi doreste sa bea o cafea boabe dallmayr buna, indiferent de situatia materiala cu care persoana respectiva se confrunta.

Pe piata din Romania, cafeaua Lavazza poate fi gasita in diferite sortimente, fiecare dintre acestea avand un gust unic si o savoare placuta. Si asta doar datorita faptului ca cei de la Lavazza au dorit mereu sa fie cu un pas inaintea tuturor celorlalte marci de cafea si sa ii surprinda mereu pe oameni cu arome care mai de care mai placute.

In concluzie putem spune ca o cafea Lavazza poate fi considerata un bun impuls in fiecare dimineata si ca poate ajuta orice persoana sa se reimprospateze si sa devina mult mai vioaie, astfel incat sa isi poata rezolva cu brio treburile de zi cu zi. Asa ca nu mai stati pe ganduri si desfatati- va in fiecare dimineata cu o cafea Lavazza!