Bentita de la Little Prints – cat de sigura si comoda este pentru bebelus?

0
497

Inca de cand este in burtica, bebelusul este asteptat cu drag si iubire. Si din aceasta iubire si grija pentru sanatatea sa, mamele si tatii aleg cu mare grija orice accesoriu si lucru ar urma sa foloseasca pentru cel mic. Iar fetele sunt cele rasfatate, cu accesorii ca de printesa. Printre altele bentitele par sa fie o alegere populara.

Cand poarta bebelusul o bentita

O bentita dragalasa cum sunt variantele de la Little Prints practic nu are nevoie de un context special pentru a fi purtata. Poate fi un accesoriu de minune asociat cu tinutele de zi cu zi si la fel de bine poate fi printre putinele accesorii ce le poate purta un bebelus la o tinuta festiva.

Desigur ca unii se vor intreba cat de sigur si comod este pentru bebelus sa poarte un asa accesoriu. Trebuie spus ca bentitele sunt create de regula cu materiale moi, fine, elastice. Astfel ca atunci cand este pusa pe cap, nu strange, nu lasa cute, deci nu incomodeaza.

Un aspect destul de important, daca ne gandim la faptul ca bebelusii inca au fontanela deschisa, capul le este fragil. De asemenea, are o relevanta purtarea sau nu a unor accesorii de cap in ceea ce priveste dezvoltarea urechilor?

Urechile si nasul cresc toata viata. Unii cand se nasc au insa urechile un pic mai mari in proportie cu restul capului. De aici si obsesia unor parinti de a pune accesorii pe capul celui mic doar pentru ca urechile sa fie mereu aliniate, drepte sau chiar lipite de cap, din credinta ca aceasta practica ar putea influenta in vreun fel cum se dezvolta in continuare urechile celui mic.

Desigur ca aceasta practica a devenit populara, insa nu este una realista, cum nu este de vreo influenta nici faptul ca purtarea unor bentite ar face urechileā€¦mai clapauge.

Bentita este, deci, sigura, confortabila. Iar cat despre design diversitatea de modele disponibile fac din aceste accesorii unele adorabile.

Little Prints, sursa de inspiratie pentru parinti

La Little Prints regasim o varietate de modele de articole vestimentare si accesorii. Toate acestea sunt de calitate premium. Unele de brand propriu, altele de la Bibs, Frigg sau alte branduri celebre, de talie internationala, cert este ca aveti de unde alege unele dintre cele mai bune produse.

La capitolul bentite regasim selectii dintre cele mai atractive si elegante. Unele au fundita, buline, tulle, altele au catifea sau material din bumbac cu aspect de tricot. In functie de tinutele la care veti asorta bentitele aici veti regasi pe cele casual, dar si pe cele elegante din cale-afara. Iar pentru asa accesorii de dragalase veti scoate dinĀ  buzunare in jurul sumei de 20 de lei.

Daca tot ati ajuns in acest e-shop nu uitati sa verificati si celelalte categorii de produse. De la museline la paturici, de la suzete la tacamuri si alte accesorii pentru diversificare, aici veti gasi toate acestea, necesare la fiecare etapa de dezvoltare a celui mic.

Contact: hello@littleprints.ro