Balconul tau arata cam trist? Adu-l la viata cu ajutorul celor de la Sere Flori Mihaiesti

0
516

O parte a casei pe care tindem sa o neglijam este balconul. Mai tindem si sa ne punem acolo toata rufaria, sa indesam borcane de gemuri si muraturi si cam tot ce nu ne mai trebuie prin casa, inclusiv obiecte ce si-au dat ultima suflare, dar de care nici nu ne putem debarasa, ca poate ne trebuie vreodata in viata.

De fapt, nu ne trebuie, dar cred ca avem tendinte “veveritesti” si tot adunam compulsiv tot ce se poate, inclusiv praf de 5 cm pe toate fiindca nu mai vad ele iesire de acolo.

Ce ai zice sa schimbi aceasta situatie si sa iti transformi balconul din loc de depozitare in loc in care sa te relaxezi cat e ziua de lunga?

Incepe prin a face curatenie

Stiu ca e greu, mai ales fiindca asta implica sa arunci saci intregi, dar este esential. Daca vrei sa iti faci si tu balcon din ala misto pe care l-ai vazut pe Pinterest, poate sa-ti faci o mini canapea cu pernute moi si colorate pe care sa stai, sa-ti mai pui si o masuta pliabila pe perete, atunci clar ai nevoie de spatiu.

Spatiu pentru toate astea, dar si pentru aspectul vizual si implicit pentru psihicul tau. Un loc aglomerat indiferent despre ce incapere din locuinta vorbim, va aduce cu sine si o stare de spirit epuizata, dureri de cap, oboseala vizuala si psihica. Un apartament cu flori de balcon, frumos amenajat si aranjat iti va schimba starea chiar si dupa cea mai grea zi.

Amenajeaza-ti cum vrei tu spatiul creat

Daca ai timp, atunci poti incerca ideile de mai sus. Daca nu la fel de bine poti recurge si la o masuta si doua sau trei scaune, depinzand acum si de spatiul pe care-l ai disponibil. Decorul conteaza si in balcon, in special daca iti doresti sa bei acolo cafeaua in fiecare dimineata sau sa savurezi in relaxare deplina un pahar de vin privind stelele.

Din acest scenariu nu trebuie sa lipseasca niste flori de balcon. Conform studiilor iti imbunatatesc starea, aduc confort psihic si oxigen proaspat. Pe langa faptul ca vor arata minunat si vor intregi intregul aspect al spatiului de relaxare creat. Vei regasi la Sere Flori Mihaiesti o varietate de flori potrivite pentru acest spatiu, precum si ghivece si substrat special pentru acestea.

Contact: 0720036170