Avem nevoie de betisoare parfumate?

0
1859

Betisoarele parfumate sunt utilizate din cele mai vechi timpuri de catre oameni. Acestia le-au folosit de-a lungul timpului in diverse scopuri. Fie ca indepartau spiritele rele, indepartau gandurile negre sau vindecau anumite afectiuni, betisoarele parfumate au reprezentat un punct de atractie in diverse societati din lumea intreaga.

Astazi cei mai multi dintre dumneavoastra nu au prea multe informatii despre betisoarele parfumate. Nu stiu la ce sunt bune, cand trebuie folosite, din ce tip de lemn sunt fabricate, etc. Aceste betisoare parfumate sunt mult prea adesea utilizate pentru schimbarea aerului din casa, pentru a masca mirosurile neplacute care sunt provocate de gatit, sau de animale de companie.

Pentru astfel de situatii trebuie sa ardeti aceste betisoare parfumate care vor inlocui mirosurile neplacute din locuinta. In orice caz, trebuie sa stim sa alegem asa cum trebuie miresmele pe care le vom folosi, deoarece acestea nu au acelasi efect asupra diferitelor simturi ale noastre, fiecare dintre ele necesitand stimulari diverse.

Multe dintre betisoarele cu mirosuri placute sunt foarte apreciate de catre persoanele care sunt extrem de stresate si incearca sa isi gaseasca linistea interioara. Acestea se gasesc pe site-ul  e-palosanto.com avand preturi foarte avantajoase. Clientii sunt multumiti de ofertele magazinului on-line si achizitioneaza tot mai multe tipuri de betisoare cu arome foarte diferite.

Alegerea miresmelor pe care le utilizati se realizeaza in functie de actiunile pe care doriti sa le intreprindeti. Aceste betisoare parfumate sunt pe baza de lemn de santal, pin sau cedru dar si pe baza de conifere, avand proprietati afrodisiace. Exista totodata betisoare parfumate pe baza de lamai, portocale si grepfrut sau pe baza de vanilie care ne trezesc foarte rapid apetitul.

Exista si betisoare din lemn de palo santo care au numeroase proprietati terapeutice vindecand uneori si afectiuni destul de grave ale organismului. Multi oameni sunt insa neincrezatori in folosirea acestor betisoare parfumate, insa le putem recomanda site-ul e-palosanto.com care le ofera la preturi extrem de avantajoase.

Foarte multi clienti care achizitioneaza pentru prima oara aceste betisoare parfumate, nu stiu foarte multe despre ele. Pentru imbogatirea cunostintelor, trebuie sa cunoasteti cateva din principalele miresme si efectele acestora asupra dumneavoastra atat in plan fizic cat si in plan mental.

De exemplu, iasomia este asociata cu blandetea, calmul, pacea interioara, in plus, acesta este foarte indicata pentru meditatie. In schimb, lavanda elimina vibratiile negative, permitand destinderea sistemului nervos si inducand calmul.

Mirosul de lemn de tei alunga gandurile negative care sunt acumulate pe parcursul unei zile extrem de solicitante, iar lemnul de santal starneste iubirea si bucuria, facilitand desteptarea simturilor dumneavoastra.

Deasemenea, acesta este si afrodisiac. Cedru, pin si numeroase alte conifere, aduc calmul si pacea, fiind deasemenea si afrodisiace. Trandafirul are un miros special foarte apreciat de cei mai multi oameni.

Majoritatea acestor miresme pe baza de trandafir – care sunt de altfel cateva sute – favorizeaza prosperitatea. Bineinteles am lasat la urma unul dintre cele mai interesante betisoare parfumate, cel de palo santo. Aceste este extrem de apreciat de catre cumparatori, pentru ca indeparteaza energiile negative reusind crearea unei stari pozitive.