Avantajele instalarii unei navigatii Android

0
914

Datorita evolutiei tehnologiei ne putem bucura de o multime de avantaje pe toate domeniile. Noile gadgeturi devin din ce in ce mai utile si permit efectuarea unor multiple activitati.

Vorbim aici inclusiv despre navigatiile auto. Acestea vin cu o varietate de functii care te ajuta in urmarirea drumului si alte aplicatii. In urmatoarele randuri vom discuta despre avantajele instalarii unei navigatii Android.

Sistemele de operare Android cu care functioneaza navigatiile corespund cu cele de pe telefoane. Practic ai toate aplicatiile de pe telefon, pe navigatia masinii. Confortul soferului impreuna cu siguranta sa si a celorlalti participanti in trafic sunt asigurate! Navigatiile nu reprezinta doar GPS-ul, dupa care sunt cunoscute, ci si alte functii utile pentru soferi.

Care sunt avantajele unei navigatii Android?

  • Toate aplicatiile de pe telefon sunt disponibile pe bordul masinii
  • Nu este necesara folosirea telefonului pentru preluarea si initierea apelurilor
  • Poti asculta muzica in timp ce folosesti GPS-ul
  • Are functia Dual Zone
  • Este compatibila cu orice telefon, prin intermediul Bluetooth-ului
  • Primesti toate notificarile din aplicatii pe ecranul navigatiei
  • Navigatiile de pe navigatiiandroid.ro vin impreuna cu o camera de marsarier.

Instalarea sistemului de navigatie se poate face pe masina pe care o ai deja. Pe site poti vedea care sunt navigatiile corespunzatoarea anumitor modele si marci de masini. Instalarea lor nu presupune modificarea instalatiei electrice a masinii sau alte modificari in bord. Navigatia se potriveste perfect in habitaclul masinii.

Atentia la drum se sporeste! Daca optezi pentru o navigatie android, aceasta vine cu numeroase functii pentru siguranta soferului.

In cazul in care ai un drum mai lung de parcurs, prin intermediul aplicatiei Waze sau Google Maps poti vedea rute alternative sau mai scurte daca este cazul, cozi de masini daca sunt existente sau lucrari la drum. In acest fel devi mai atent la sosea si la ceilalti participanti in trafic, cunoscand anterior detalii despre rute.

Evita complet amenzile pentru folosirea telefonului! Ai apel important de preluat sau de initiat? Prin simpla atingere a ecranului navigatiei poti face acest lucru. Contactele din telefon vor fi disponible pe navigatie si in acest fel comunici fara sa atingi telefonul. Pe langa amenzile pe care le elimini complet, atentia ta se focuseaza doar la drum.

Navigatia si GPS-ul sunt indispensabile pentru soferii care calatoresc mult. O navigatie android te ajuta sa te relaxezi in parcare prin vizionarea filmului preferat si sa ajungi la destinatie prin intermediul GPS-ului.

In timp ce conduci te poti relaxa prin ascultarea pieselor preferate si totodata sa te strecori in trafic prin folosirea unei navigatii GPS. Ambele pot fi utilizate simultan, prin functia Dual Zone.

Montarea unei navigatii de acest tip inseamna in acelasi timp si sofat economic. Ce inseamna acest lucru? Navigatia monitorizeaza consumul de combustibil la apasarea pedalei de acceleratie. Vei consuma constient si nu in ultimul rand vei evita sa accelerezi cand nu este cazul. In acest fel poti evita chiar si accidente.

Sistemele de navigatie vin cu o serie de avantaje pentru toti soferii si de aceea trebuie sa iei in considerare instalarea lor!