Apartamentele cu doua camera Bucuresti, printre cele mai vandute

0
1490

Cand vine vorba de achizitionarea unui apartament intr-un bloc vechi, aceasta varianta pare mult mai atractiva cel putin din punct de vedere financiar. Insa, inainte de a ne duce la banca pentru a cere un credit si a ne cumpara un credit, trebuie sa tinem cont de cateva sfaturi venite din partea specialistilor in imobiliare. In primul rand, trebuie sa ne uitam la aspectul blocului pe exterior. Expertii in domeniu sustin ca ciclul de viata al unei cladiri ajunge si la 40 de ani. Dupa ce ne-am uitat la exteriorul blocului, trebuie sa fim atenti si la scara acestuia.

Daca miroase urat, cu siguranta mirosul vine de la subsol care poate fi inundat. Este posibil ca si tevile de scurgere sa fie vechi si tot timpul sa fie probleme acolo. Nu uitati sa acordati o atentie sporita instalatiilor sanitare si electrice ca sa nu va treziti cu surprize in viitor. Acestea au o durata de viata de pana la 15 ani, dupa care trebuie neaparat schimbate. Cele mai cautate sunt apartamentele doua camere Bucuresti. Specialistii in domeniu ne recomanda ca in alegerea unui apartament sa tinem cont de structura de rezistenta. In cazul in care aceasta este afectata, indicat este sa mai asteptam pana gasim ceva care sa merite banii. In caz contrar, ne punem viata in pericol. Din punct de vedere tehnic, imobilul trebuie sa fie in perfecta stare. Si putem afla acest lucru foarte simplu.

Pe site-urile primariilor veti gasi o lista cu blocurile care au risc seismic, dupa care puteti verifica daca daca imobilul se afla pe lista de reabilitare termica. Un alt aspect caruia trebuie sa ii dati importanta este anul constructiei imobilului. Trebuie sa studiem cu atentie cadastrul locuintei pentru a ne asigura de faptul ca proprietarul nu a adus modificari proiectului initial fara a avea toate aprobarile. Cine aduce modificari locuintei fara a avea aprobare afecteaza structura rezistentei.

Analiza actelor

In cazul in care v-ati hotarat sa va cumparati un apartament doua camere Bucuresti, trebuie sa fiti atenti si la actele de proprietate unde pot aparea diverse probleme de natura juridica cum ar fi mostenirile. Indicat este sa apelati la ajutorul unui agent imobiliar deoarece eventualele probleme cad in sarcina acestuia pentru a le rezolva. Aveti grija si la restantele vecinilor la intretinere, deoarece daca exista astfel de probleme cu siguranta veti avea neplaceri iarna cand furnizarea apei calde si a caldurii au sanse mari sa fie intrerupte din cauza datoriilor. Un alt aspect important de urmarit este distanta de la bloc pana la statia de autobuz ori pana la cel mai apropiat supermarket. Nu este de neglijat nici prezenta unei scoli sau a unei gradinite in zona. Este important pentru copiii vostri sa aiba acces cat mai usor si rapid la formele de invatamant.