Animatori pentru cele mai speciale petreceri ale copiilor

0
142

Petrecerile de copii nu mai sunt de mult o adunare a celor mici in care ei povestesc despre ceea ce au facut la scoala sau la gradinita, mancand clasicele sandvisuri. Acestea trebuie sa aiba acum animatori ca sa intretina atmosfera, fiind o alegere inspirata pentru cei mici.

Personaje cunoscute din desene animate, dansuri si coregrafii, jocuri interactive, modelaje de baloane, picturi pe fata, dar si alte modalitati de divertisment pot fi regasite in cadrul unei astfel de petreceri. La Paradisul Personajelor ai amatori pentru cele mai speciale petreceri ale copiilor!

Site-ul iti pune la dispozitie toate informatiile pe catre trebuie sa le stii pentru a inchiria animatori pentru petreceri copii in Bucuresti. Firma se deplaseaza la locatia stabilita, in intervalul orar stabilit, pentru ca cei mici sa aiba parte de o petrecere spectaculoasa.

In acest fel, nu mai trebuie sa va faceti griji asupra modului in care se comporta, fiind mereu supravegheati si tinuti ocupati de un adult. Cei care se ocupa de aceste petreceri sunt experti in lucrul cu copiii, au o vasta experienta in acest domeniu si pot transforma oricand o banala petrecere intr-una inedita.

In cadrul site-ului oficial vei gasi mai multe pachete din care sa alegi ceva potrivit pentru aniversarea copilului. Paradisul Personajelor iti pune la dispozitie pachete pentru personaje, mascote, oferte pentru nunti si botezuri, dar si alte servicii pentru alte aniversari. In functie de evenimentul in cauza, poti alege intre pachetele Animatie, Ursitoare Gold Plus sau Bebe Gold.

Pachete speciale pentru fiecare aniversare

Daca vei alege pachetul Animatie, in acest program sunt incluse 4 ore + inca o ora gratuit. In intervalul respectiv se vor face modelaje de baloane, jocuri interactive, picturi pe fata si concursuri.

In cazul in care optezi pentru pachetul Ursitoare Gold Plus (un pachet specific botezului) vei avea parte de interpretare live a ursitoarelor, spectacol realizat de catre 4 dintre acestea, text personalizat pentru petrecerea respectiva, portretul bebelusului, pernuta, tun de confetti, petale de flori, dar si modelaj de baloane.

Tot pentru botezuri, dar si pentru nunti este disponibil pachetul Bebe Gold. Acesta include tot pachetul Ursitoare Gold Plus, un animator la alerge pentru o perioada de 5 ore, atelier de creatie, dar si masina de baloane.

Oricare ar fi pachetul ales, petrecerea va fi cu siguranta una inedita, in care toti invitatii vor avea parte de divertisment si multa relaxare! Toate pachetele impreuna cu preturile sunt disponibile pe site-ul paradisulpersonajelor.ro.

Servicii extra pentru orice petrecere

Paradisul Personajelor iti ofera acces la mai multe servicii in afara celor mentionate mai sus. Atat pentru copii, cat si pentru adulti poti alege din varietatea de servicii excelente. Te poti orienta catre pinata, masinile cu bule, aranjamente de baloane, ateliere de creatie, baloane jumbo, sesiune de karaoke, crazy hair, petreceri personalizate, dar si animatie pentru copii, ursitoare traditionale sau clasice.

Nasii sau parintii se pot ocupa de o petrecere a botezului excelenta, optand pentru ursitoarele care fac o atmosfera deosebita.