Amenajari interioare cu gust

0
1134

Amenajarile interioare nu au fost nicicand mai simple, si nici nu are cum sa nu fie cand exista atatea si atatea trucuri si sugetii referitoare la acest lucru. Nu trebuie sa privesti acest lucru ca pe o noua sarcina chinuitoare ci ca pe o noua distractie.

Cu un pic de vointa si cu ajutorul unor costuri micute cu instalatii tehnovest poti sa-ti transformi vechea casa intr-una noua mult mai moderna, ba chiar intr-una sclipitoare de spectaculoasa, nu este nevoie sa investesti o multime de bani pentru a avea parte de o casa dupa propriul tau gust, tot ce ai nevoie ca, casa ta sa fie uimitoare este un pic de imaginatie.

Pentru ca incaperea pe care vrei sa o amenajezi sau decorezi sa fie una interesanta poti sa stabilesti un reper in care asezi un obiect sau orice altceva care sa fie mai special pentru a starni interes musafirilor, depinde de incapere, poti sa alegi o multime de elemente care sa se imbine perfect cu cadrul pe care vrei sa-l creezi.

Ca de exemplu, poti opta pentru un tablou mare care sa fie special sa care sa atraga multe priviri atunci cand se afla lume in incaperea dorita spre decorare. Sau poti sa optezi pentru un semineu care cu siguranta, pe langa faptul ca va starni interes, va starni si invidie din partea unor invitati sau musafiri.

De asemenea, poti impresiona si prin lucruri marunte dar cu mult bun gust, daca vei masca locurile cu tevi sau furtune exhaustare tehnovest sau daca vei aseza o masuta antica, micuta intr-un coltisor sau un loc in care va da bine, nu vei da gres.

Daca vei alege sa amenajezi incaperea cu o canapea, cel mai indicat ar fi sa o apropii cat mai mult de perete, daca ai facut acest lucru nu uita de perete, nu-l lasa gol, deoarece nu va arata prea bine, poti sa asezi niste rafturi micute sau sa-l accesorizezi cu cateva tablouri care sa scoata in evidenta culorile incaperii.

Pentru a crea o atmosfera romantica poti sa amenajezi cateva lampi de decor cu abajur, insa trebuie sa ai in vedere faptul ca abajururile vor trebui sa fie schimbate la un interval de timp pentru ca acestea se vor invechi si vor da un aspect neplacut.

Peretii incaperii incearca sa-i asortezi cu perdelele sau chiar cu tapiteria canapelelor. Elementul cel mai de baza pentru a crea un spatiu linistitor si care sa te improspateze este florile, nu trebuie sa neglijezi acest lucru.